Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S με πάνω από 600 άλογα!

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S με πάνω από 600 άλογα!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S με πάνω από 600 άλογα!

ΝΕΑ

Η είσοδος της Jeep στα μεγάλα ηλεκτρικά SUV δεν θα μπορούσε να γίνει με κάτι λιγότερο από ένα εντυπωσιακό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Αν και το περιμέναμε ως επίσημη παρουσίαση σε λίγο καιρό, η Jeep διέρρευσε κατά λάθος εικόνες του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού οχήματος Wagoneer S.

Αν και οι εικόνες αυτές αφαιρέθηκαν αμέσως από τα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι κατάφεραν να τις διατηρήσουν, προσφέροντας μια κρυφή ματιά στο επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep.

Οι εικόνες που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν μια εντυπωσιακά μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του Wagoneer S παραγωγής και του concept που παρουσίασε η Jeepτο 2022.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς επηρεασμένο από τα αντίστοιχα μοντέλα με το σήμα Range Rover, όπως το Velar, το SUV εμφανίζει μια εξελιγμένη σχεδίαση με μία εντυπωσιακή φωτιζόμενη μάσκα και διακριτικές νύξεις στην off-road κληρονομιά του.

Η σχεδίαση αναδεικνύει μια πολυτελή και ταυτόχρονα στιβαρή αισθητική, με χωνευτές χειρολαβές θυρών, κομψά ψηλά τοποθετημένα πίσω φώτα με μια ιδέα σχεδιασμού εμπνευσμένου από τη Lexus και γυαλιστερές μαύρες πινελιές στον πίσω κάτω προφυλακτήρα και στα τελειώματα των φτερών.

Advertisement

Ενώ οι εικόνες που διέρρευσαν εστιάζουν αποκλειστικά στο εξωτερικό, η προσμονή για το εσωτερικό του Wagoneer S αυξάνεται από την πολλά υποσχόμενη εξωτερική σχεδίαση.

Οι αναφορές δείχνουν ότι το όχημα δεν θα απογοητεύσει, ευθυγραμμιζόμενο με τη φήμη της μάρκας για τον συνδυασμό επιδόσεων και στυλ.

Advertisement

Κάτω από το καπό, το Wagoneer S αναμένεται να προσφέρει πολλές ηλεκτρικές εκδοχές, με ορισμένες εκδόσεις να διαθέτουν 600 ίππους και επιτάχυνση από μηδέν στα 100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Η πλατφόρμα Stellantis SLTLA συμβάλλει σε μια αυτονομία πάνω από 600 χιλιόμετρα η οποία θα προκύπτει από μπαταρία των 118 kWh.

Advertisement

Εν αναμονή του επίσημου λανσαρίσματος και περισσότερων εικόνων και τεχνικών λεπτομερειών ας αρκεστούμε προς το παρόν σε αυτές τις φωτογραφίες για ένα Jeep που αναμένεται να κάνει αίσθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H «ναυαρχίδα» της Jeep θα έχει επιδόσεις supercar! (+video)
Η συμφωνία του αιώνα για την Stellantis
Jeep Avenger: Η προσιτή εισαγωγή στη μάρκα-θρύλο