Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης

Ελλάδα 17:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης

ΝΕΑ

Με νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης

ΝΕΑ

Το μικρότερο Jeep στην έκδοση με κινητήρα βενζίνης προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και τον αυθεντικό χαρακτήρα Jeep σε φιλική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση του Jeep Avenger με τον κινητήρα βενζίνης των 100 περίπου ίππων αλλάζει τις ισορροπίες στη δημοφιλή κατηγορία των BSUV, με τιμή που ξεκινάει από τις €25.990.

Εξακολουθεί να διατίθεται αποκλειστικά με τον πλούσιο εξοπλισμό Altitude που περιλαμβάνει στάνταρ στοιχεία όπως, Adaptive cruise control, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και μοτοσυκλετών, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας και σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού.

Η σύγχρονη μονάδα βενζίνης των 1,2 λίτρων αποδίδει με τη βοήθεια turbo και άμεσου ψεκασμού 100 ίππους και 205 Nm ροπής, συνδυάζοντας το τράβηγμα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές με μέση κατανάλωση στα μόλις 5,6 λίτρα/100 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου 6τάχυτου κιβωτίου, οπότε το Avenger κινείται άνετα και με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, εκμεταλλευόμενο τις επιλογές ECO, NORMAL, SPORT, SAND, MUD και SNOW στα προφίλ οδήγησης.

Το τελευταίο, μαζί με το Hill Descent Control αποτελούν πολύτιμους συμμάχους στους οδηγούς που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες συνθήκες, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση των τροχών, την ευκολία οδήγησης και την ασφάλεια.

Advertisement

Έχοντας 20 cm απόσταση από το έδαφος το Avenger ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για γνήσιο Jeep, προσθέτοντας στα δεδομένα το στιλ και τη σύγχρονη όσο και πρακτική καμπίνα, με εντυπωσιακές οθόνες 10,25 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Jeep, το Avenger με τον κινητήρα βενζίνης καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη, ενώ στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Avenger: Η τέχνη της γοητείας
Δοκιμή: Jeep Avenger
Το Jeep Avenger και σε νέα έκδοση e-Hybrid