Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ισχυρότερη αγωνιστική Mercedes-AMG είναι εδώ!

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ισχυρότερη αγωνιστική Mercedes-AMG είναι εδώ!

ΝΕΑ

Η ισχυρότερη αγωνιστική Mercedes-AMG είναι εδώ!

ΝΕΑ

Πόσο απέχει το «ουάου» από την απόλυτη οδηγική ηδονή. Μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η MercedesAMG παρουσίασε τη νέα αγωνιστική εκδοχή, του μοντέλου που μπορεί να βρίσκεται σε αποδρομή, αλλά εξακολουθεί και προσφέρει τόνους συγκινήσεων εντός και εκτός πίστας.

Η… τυπική MercedesAMG GT2 είναι καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο, για «χεράδες». Αλλά τώρα είναι η ώρα να υποδεχτούμε την έκδοση Pro, που μπορεί άνετα να σε κάνει να νιώσεις, επίλεκτο μέλος του cast, για το Fast & Furious.

H τυπική ισχύς των 697 ίππων από τον κινητήρα V8 biturbo 4,0 λίτρων αυξάνεται στους 739 ίππους με το πάτημα του ενός κουμπιού,  που μετουσιώνει την τεχνολογία pushtopass, στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Advertisement
Advertisement

Ο Christoph Sagemüller, επικεφαλής της Mercedes-AMG Motorsport, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που πετύχαμε το επόμενο ορόσημο στην κατηγορία σπορ πελατών με τη Mercedes-AMG GT2 Pro. Η ζήτηση για αυτοκίνητα αμιγώς track day έχει αυξηθεί σημαντικά, επομένως, ανταποκρινόμαστε επίσης στην επέκταση της παραγωγοποίησης στο κομμάτι της πίστας και του club sport ταυτόχρονα. Με τις τεχνικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη νέα λειτουργία Push2Pas , η GT2 Pro είναι το απόλυτο εργαλείο track day.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο είναι εύκολο και γρήγορο στην οδήγηση. Το GT2 Pro είναι εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντας τη γοητεία των αγώνων να βιωθεί πάρα πολύ, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες».

Advertisement

Η GT2 Pro, φαίνεται όσο τερατώδης και η… απλή έκδοση, αλλά ένα αποκλειστικό γκρι φινίρισμα την κάνει πιο ξεχωριστή, ενώ το εσωτερικό είναι αντάξιο των απαιτήσεων.

Advertisement

Στο -βγαλμένο από τις μελλοντικές εικόνες του Playstation- cockpit, όλα τα μυστικά κρύβονται στο εκκεντρικό, σε σχήμα ζυγού, τιμόνι. Κυρίως, το κουμπί που θα κάνει το «κτήνος», ακόμα πιο δύστροπο με την άσφαλτο της πίστας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes-AMG παρουσίασε και την GLE 53 Hybrid 4Μatic+
Λεφτά υπάρχουν για γκάζια και χλιδή!
Πόσο κοστίζει αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG G 63;