Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσίασε ένα πιο σκληροπυρηνικό Tucson

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai παρουσίασε ένα πιο σκληροπυρηνικό Tucson

ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσίασε ένα πιο σκληροπυρηνικό Tucson

ΝΕΑ

Το μεσαίο SUV της Hyundai αποκτά ακόμα πιο εξωστρεφή και δυναμικό χαρακτήρα, μέσω της έκδοσης εξοπλισμού XRT.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση μιας πιο σκληροτράχηλης εκδοχής του Tucson τέταρτης γενιάς προχώρησε η Hyundai. Πρόκειται για την έκδοση “XRT” η οποία προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ.

Ο ανασχεδιασμός της μάσκας και του προφυλακτήρα, τα νέα μαρσπιέ, οι 19άρες ζάντες αλουμινίου με τα εκτός δρόμου ελαστικά και ο κοτσαδόρος προσδίδουν στο μοντέλο έναν πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα.

Επιπλέον δόσεις δυναμισμού χαρίζει και η εκτενής χρήση μαύρου χρώματος, μεταξύ άλλων στις εγκάρσιες ράγες οροφής, στα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και στο περίγραμμα των παραθύρων.

Advertisement
Advertisement

Ομόχρωμα είναι και τα υφασμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό, όπου εδρεύει ψηφιακός πίνακας οργάνων, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινος λεβιές ταχυτήτων, μεγάλη οθόνη αφής, ενώ ενσωματώνονται λειτουργίες ατμοσφαιρικού φωτισμού, ασύρματης φόρτιση smartphone, διζωνικού κλιματισμού και ηλεκτρικής ρύθμισης του καθίσματος του οδηγού (8 σημείων).

Το Hyundai Tucson XRT διατίθεται με έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων απόδοσης 187 PS/241 Nm, με δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος τετρακίνησης H-TRAC.

Advertisement

Η πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του SUV αφορά την αγορά των ΗΠΑ με τις τιμές εκκίνησης να ανέρχονται στα 32.625 (28.900 €)  και 34.125 δολάρια (30.200 €) , για την προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση αντίστοιχα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kia: Ετοιμάζει τον «αδελφό» του Hyundai Santa Cruz;
Το Hyundai Tucson έχει… γερή οροφή (video)
Δοκιμή: Hyundai Kona Electric 64 kWh