Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson έχει… γερή οροφή (video)

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hyundai Tucson έχει… γερή οροφή (video)

ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson έχει… γερή οροφή (video)

ΝΕΑ

Η Hyundai αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς της νέας ταινίας Marvel, Spider-Man: No Way Home.

Advertisement
Advertisement

Όταν ολόκληρος ο κόσμος σού… εναντιώνεται, το Hyundai Tucson είναι εκεί, όπως και ο Spider-Man. Ο άνθρωπος αράχνη ετοιμάζεται να βγει στις μεγάλες οθόνες στις 17 Δεκεμβρίου.

To Hyundai Tucson βρίσκεται στη νέα ταινία με την αξία του. Μάλιστα, έχει διακριθεί σε παραπάνω βραβεία σε σχέση ακόμα και από τον… πρωταγωνιστή της ταινίας, Tom Holland. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο νέο Hyundai Tucson  που αναδείχθηκε «Car of the Year» από την Carbuyer. Παράλληλα βραβεύτηκε και ως το «Καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο» και «Καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο». Το συμπαγές SUV διατίθεται με τη μεγαλύτερη εξηλεκτρισμένη γκάμα στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών και βενζίνης με 48V Hybrid επιλογές. Διαθέτει εκλεπτυσμένο και στιβαρό σχεδιασμό και συνδυάζει αβίαστα τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα. Επιπλέον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας του Tucson, όπως το Forward Collision Assist (FCA) και το Blind-spot Collision Assist (BCA), αναδεικνύουν την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

«Το πολυβραβευμένο Hyundai Tucson είναι το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο του Carbuyer και το καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο για το 2022», δήλωσε ο κ. Richard Ingram, Editor του Carbuyer. «Υπέροχο στην οδήγηση, πρακτικό και άνετο στην καθημερινότητα, είναι επίσης οικονομικό χάρη στα υβριδικά συστήματα κίνησης. Το νέο Tucson είναι απλά το καλύτερο νέο αυτοκίνητο που έχουμε οδηγήσει μέσα στο έτος -καθιστώντας το φυσικό νικητή του βραβείου Car of the Year του Carbuyer».

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai: Πρώτα teasers του ηλεκτρικού SUV Ioniq Seven
Οκτώ βραβεία για τα Hyundai Tucson, i20 N και Ioniq 5
Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid

 

Advertisement