Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai ανανεώνει το εκπληκτικό i30 N Fastback

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai ανανεώνει το εκπληκτικό i30 N Fastback

ΝΕΑ

Η Hyundai ανανεώνει το εκπληκτικό i30 N Fastback

ΝΕΑ

Οι Κορεάτες δεν σταματούν να εξελίσσουν τα μοντέλα τους και μάλιστα εκείνα που διαθέτουν έντονο σπορ χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai εργάζεται πάνω σε ένα μικρό facelift για το i30 N Fastback και πρόσφατες κατασκοπευτικές λήψεις κατέγραψαν το πρωτότυπο να δοκιμάζεται μαζί με το τρέχον μοντέλο στο Nürburgring.

Αν και οι αλλαγές είναι ανεπαίσθητες, η facelift έκδοση εμφανίζει αναθεωρημένη μάσκα και νέα γραφικά στα φωτιστικά σώματα.

Οι πιο σπορ πλευρικές ποδιές και τα ανανεωμένα πίσω φώτα παραπέμπουν σε περαιτέρω τροποποιήσεις. Οι αλλαγές στο εσωτερικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, αλλά υπάρχουν εικασίες για εκσυγχρονισμό, κυρίως στο ψηφιακό πακέτο και τις παροχές διασύνδεσης.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό, το i30 N Fastback αναμένεται να διατηρήσει τον 2.0-λίτρων turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και 392 Nm ροπής.

Αυτός ο κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το σημερινό μοντέλο διαθέτει εντυπωσιακή επιτάχυνση, φτάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα.

Advertisement

Η facelift έκδοση έχει ως στόχο να διατηρήσει τις συναρπαστικές επιδόσεις του μοντέλου, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα διακριτικές σχεδιαστικές βελτιώσεις, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο θα παραμείνει ανταγωνιστικό στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai N: Έντονες συγκινήσεις και κορυφαίες επιδόσεις
Τελική με το Hyundai i30 N DCT στην Autobahn (+video)
Συγκριτική δοκιμή: Honda Civic Type R vs Audi RS 3 vs Hyundai i30 N vs M135i vs VW Golf R

Advertisement