Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari… θέλει τον οδηγό της

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari… θέλει τον οδηγό της

ΝΕΑ

Η Ferrari… θέλει τον οδηγό της

ΝΕΑ

Το επίπεδο αυτόνομης οδήγησης μιας Ferrari θα φτάσει έως το νούμερο 2 ή 2+.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν σκοπό να κατασκευάσουν μοντέλα, τα οποία μπορούν να κινούνται… μόνα τους. Για να ξεχωρίζουμε τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, δημιουργήθηκαν επίπεδα και αυτή την περίοδο γίνεται μεγάλη μελέτη για την εξέλιξη του επιπέδου 3. Ουσιαστικά πρόκειται για τη δυνατότητα του αυτοκινήτου να κινείται μόνο του και ο οδηγός να μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία ή να απαντάει στα email του με ασφάλεια.

Το επίπεδο 3 της αυτόνομης οδήγησης αναμένεται μέσα σε 2-3 χρόνια να έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερα. Προς το παρόν, η Mercedes παρουσίασε αυτή την τεχνολογία στην ολοκαίνουργια S-Class.

Τι συμβαίνει όμως όταν παράγονται αυτοκίνητα που… παρακαλάς να τα οδηγήσεις, έχει νόημα ένα τέτοιο επίπεδο αυτόνομης οδήγησης;

Advertisement
Advertisement

Φυσικά αυτό είναι ένα θέμα που τέθηκε στο στρατόπεδο της Ferrari και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μείνουν πίσω… σε αυτή την τάση, προσφέροντας στα supercar της δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης που φτάνουν έως το επίπεδο 2+. Συνεπώς, ο οδηγός στις Ferrari θα έχει πάντα τον πρώτο ρόλο στη διαδικασία της οδήγησης και μάλιστα θα μπορεί να νιώσει… έντονα συναισθήματα οδηγώντας ένα μοντέλο με σήμα το άλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari Purosangue: Πρεμιέρα το Σεπτέμβριο
Τι ετοιμάζει η Ferrari στο Μαρανέλο;
Συνεργασία Ferrari και Cool Hunting (+video)