Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG SL όπως θα μπορούσε να είναι

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη Mercedes-AMG SL όπως θα μπορούσε να είναι

ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG SL όπως θα μπορούσε να είναι

ΝΕΑ

Ένα αρκετά αληθοφανές render δίνει την αίσθηση της επίσημης πρότασης από τη Mercedes-Benz για την επόμενη γενιά της SL, παρά το γεγονός πως δεν είναι.

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπευτικές εικόνες που απεικονίζουν την επόμενη γενιά SL χρονολογούνται από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, μόνο τότε δεν ξέραμε ότι το αυτοκίνητο θα φορούσε «κουστούμι» από την Mercedes-AMG. Σε διάφορες φάσεις των δοκιμών εξέλιξης, το γερμανικό μοντέλο έχει εμφανιστεί με αρκετές στρώσεις καμουφλάζ πάνω στο αμάξωμά, το οποίο ταιριάζει ιδιαίτερα, από τη στιγμή που περιμένουμε το μοντέλο με τη σφραγίδα της AMG. Δεν είναι καθόλου σπάνιο το να βλέπουμε κάποια βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε ως τελικό σχέδιο. Στην προκειμένη περίπτωση, θεωρούμε πως το ψηφιακό σκίτσο του Kolesa πέτυχε σε μεγάλο βαθμό αυτό που περιμένουμε να δούμε από το τελικό προϊόν που ετοιμάζει η Mercedes-Benz.

Έχει ιδιαίτερα επιτυχημένες αναλογίες στο αμάξωμα και προσεγμένες λεπτομέρειες ως ένα βαθμό. Εκεί που μπορεί να έχει απόκλιση από αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι στη διαμόρφωση των στοιχείων μέσα στα φωτιστικά σώματα –ειδικά στα πίσω- ίσως και λίγο στο σχήμα. Το νέο SL του 2022 θα βασιστεί πάνω στην ίδια Modular Sports Architecture (MSA) με το σπορ αυτοκίνητο επόμενης γενιάς, αλλά σε αντίθεση με το GT, το SL θα φαίνεται ιδανικό για την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη sport διάθεση και την ικανότητα για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, όπως κάνει ένα σωστό GT. Η γκάμα των κινητήρων μπορεί να περιλαμβάνει ένα εξακύλινδρο σύνολο 3,1 λίτρων με απόδοση 429 ίππους, ένα V8 4,0 λίτρων twin-turbo με απόδοση 515 ίππων, καθώς και ένα V8 με απόδοση 604 ίππων για την έκδοση SL 63.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ακόμα:

Mercedes: Η επιστροφή της SL

Δοκιμές για τη νέα Mercedes SL

Advertisement

Με 510 ίππους η υβριδική έκδοση της νέας Mercedes-Benz S Class

 

Advertisement