Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes: Η επιστροφή της SL

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes: Η επιστροφή της SL

ΝΕΑ

Mercedes: Η επιστροφή της SL

ΝΕΑ

Για το 2021 η Mercedes προγραμματίζει την επανεμφάνιση της εμβληματικής SL στην κατηγορία των πολυτελών ανοιχτών αυτοκινητων.

Advertisement
Advertisement

Με μαλακή οροφή και υβριδικό σύνολο για την κίνησή της, η SL του 2021 θα είναι αυτό που περιμένουν όλοι οι φίλοι της μάρκας με το τριάκτινο αστέρι. Το μοντέλο που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι εξελιγμένο από την AMG και να έχει πολλά κοινά στοιχεία με την GT, θα εμφανιστεί για να επανατοποθετήσει τον πήχη της κατηγορίας των premium cabriolet.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για διατήρηση πολλών κοινών στοιχείων ανάμεσα στα δύο μοντέλα (SL και AMG GT), θα έχουμε και τη μαλακή οροφή αντί της πολυδιαφημισμένης Vario Roof με τη σκληρή επιφάνεια. Παράπλευρο όφελος της επιλογής αυτής, είναι και το μικρότερο βάρος της κατασκευής και του μηχανισμού αναδίπλωσης. Το μηχανικό σύνολο που θα συνδυαστεί με τον ηλεκτροκινητήρα της υβριδικής τεχνολογίας, θα είναι V8. Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για το ίδιο μηχανικό σύνολο με αυτό που θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2020, με απόδοση κοντά στους 630 ίππους και σύννομο προς τις πλέον πρόσφατες επιταγές περί ρύπων.

Ο ηλεκτροκινητήρας, ένας ανά άξονα, θα είναι από τη σεριά EQ, με δυνατότητα φόρτισης από οικιακό δίκτυο. Η συνδυαστική απόδοση των δύο, αναμένεται να είναι κοντά στους 800 ίππους. Το μοντέλο θα έρθει να μπει στη γκάμα της Mercedes για να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλουν και μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος μιας τέτοιας επιλογής, να έχουν ένα πραγματικά premium ανοιχτό αυτοκίνητο. Η ψηφιακή απεικόνιση του Avarvarii μένει να δούμε σε τι ποσοστό έχει «πιάσει» το τελικό σχήμα του μοντέλου που η Mercedes θα παρουσιάσει στο μέλλον.