Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA

ΝΕΑ

Οι εντυπωσιακές προτάσεις της Ford για τη SEMA

ΝΕΑ

Η Ford είχε ετοιμάσει μια σειρά από προτάσεις πολύ εντυπωσιακές για τη φετινή SEMA και τις παρουσίασε διαδικτυακά μια και το καθιερωμένο ετήσιο show του Λας Βέγκας, ακυρώθηκε.

Advertisement
Advertisement

Η φετινή έκθεση SEMA που παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία, ακυρώθηκε.

Οι εκθέτες όμως, διαδικτυακά, παρουσίασαν τις προτάσεις τους και κέρδισαν την προσοχή του κοινού. Αν και μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αποθηκεύσει τις πιθανές αποκαλύψεις τους για μεταγενέστερη ημερομηνία, δεν έλειψαν οι «επίσημες πρώτες» παρουσιάσεις- ή έστω, τα teasers, όπως αυτό της Toyota. Η Ιαπωνική εταιρεία έδειξε διαδικτυακά ένα σκίτσο της ανοιχτής Supra που θα ήταν στο SEMA show. Από την άλλη μεριά, η Ford παρουσίασε μια σειρά από προϊόντα που σχεδίαζε να αποκαλύψει στο Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Οι αποκαλύψεις αναδεικνύουν νέα αξεσουάρ Ford και ανταλλακτικά βελτίωσης που θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες μέσω παραγγελίας. Για να αναδείξει αυτά τα νέα εξαρτήματα για το pickup Ford F-150, το νέο Ford Bronco και το Bronco Sport, η Ford δημιούργησε μια σειρά από οχήματα εφοδιασμένα με πολλά «καλούδια». Σε μια εκδήλωση που ονομάζεται «Ford Auto Nights, SEMA Show Special» η Ford αποκάλυψε τις δικές της special προτάσεις. «Για όλο τον κόσμο και τους κάθε είδους οπαδούς της αυτοκίνησης, το show πρέπει να συνεχιστεί και το πρώτο μας Ford Auto Nights SEMA Show Special διατηρεί τη βελτίωση και την καινοτομία σε πραγματικό χρόνο», δήλωσε ο Kim Cape της Ford. «Αυτό το παθιασμένο, σκληρό κοινό με πάθος για τη μάρκα Ford και τα προϊόντα της, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς».

Πριν από την εκδήλωση, η Ford αποκάλυψε εικόνες των οχημάτων. Η εταιρεία θα ηγηθεί της εκδήλωσης με το MAD Bronco Sport Badlands με ένα ρυμουλκούμενο, το Ford Bronco Badlands Sasquatch 2-Door Concept και ένα F-150 Hybrid με πολλά αξεσουάρ εργασίας και αναψυχής. Αυτά δεν είναι τα μόνα που αποκαλύπτονται τώρα, καθώς όπως λένε από τη Ford, ακολουθούν μερικές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης. Άλλα οχήματα στην εικονική εκδήλωση θα είναι τόσο το βελτιωμένο Ranger Tremor, όσο και το εξωφρενικό Mustang Mach-E 1400 που εξελίχθηκε από τον Vaughn Gittin Jr.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://fordautoshows.com/reg/ για μια πιο εκτενή ματιά στις προτάσεις της Ford και να κάνουν ερωτήσεις απευθείας στους εκπροσώπους της εταιρείας.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Jeep Gladiator Top Dog Concept για τη φετινή SEMA

Advertisement

Νέο Ford Bronco: Ένα με τη φύση (VIDEO)

To Dallara Stradale σε μια μοναδική έκδοση