Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Gladiator Top Dog Concept στη SEMA

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Gladiator Top Dog Concept στη SEMA

ΝΕΑ

Jeep Gladiator Top Dog Concept στη SEMA

ΝΕΑ

Η Mopar δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο με βάση το Gladiator της Jeep για τη φετινή «virtual» SEMA, που διαρκεί από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Jeep Performance Parts (JPP) και προσαρμοσμένα αξεσουάρ, η Mopar έχει μετατρέψει το Jeep Gladiator σε ένα πρωτότυπο που απευθύνεται σε όσους αρέσκονται στις βόλτες με τα mountain bikes.

Το Jeep Gladiator Top Dog Concept παρουσιάστηκε στη SEMA360, την εικονική εκδοχή της Speciality Equipment Market Association (SEMA) στο Λας Βέγκας. Φέτος, λόγω της επιδημίας COVID-19, η εμπορική έκθεση πραγματοποιείται διαδικτυακά από 2 έως 6 Νοεμβρίου. «Φορτωμένο με σχεδόν 20 ανταλλακτικά Jeep Performance, δημιουργήσαμε το Jeep Gladiator Top Dog Concept για παθιασμένους λάτρεις του ποδηλάτου βουνού», δήλωσε ο Mark Bosanac, επικεφαλής της Mopar, ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης πελατών για την FCA στη Βόρεια Αμερική. «Σε ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της Jeep, προσφέρουμε περισσότερα από 500 ανταλλακτικά και αξεσουάρ με κορυφαία ποιότητα».

Advertisement
Advertisement

«Χτισμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός ενεργού τρόπου ζωής και προσφέρει μοναδική ελευθερία στην ύπαιθρο, το Jeep Gladiator είναι ο τέλειος “καμβάς” για τη Mopar να προβάλλει τη δουλειά της με τη χρήση των ανταλλακτικών Jeep Performance» ανέφερε το ο Jim Morrison, επικεφαλής της Jeep για την FCA στη Β. Αμερική. «Το νέο Top Dog Concept της Mopar έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά πιο έξυπνων λύσεων και πρακτικότητας, με μεγαλύτερη ευελιξία από το τυπικό Jeep Gladiator». Σε χρώμα μπλε K-9, το Jeep Top Dog Concept επεκτείνει τις ικανότητες μεταφοράς φορτίου αφαιρώντας την τυπική καρότσα και αντικαθιστώντας την με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης της PCOR.

Από την πλευρά του οδηγού το σύστημα αποθήκευσης εμφανίζει ένα ψυγείο με μπαταρία και μια ηλεκτρική βάση για ζεστά γρήγορα γεύματα, προκειμένου να ικανοποιήσει την όρεξη των ποδηλατών που «κυνηγούν» τα απαιτητικά μονοπάτια σε διαδρομές μέσα σε βουνά. Για τις εκτός δρόμου περιοχές που θα κληθεί να κινηθεί το Jeep Top Dog Concept, διαθέτει κιτ ανύψωσης δύο ιντσών από την JPP με αμορτισέρ της FOX που παρέχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Οι ζάντες είναι και αυτές της JPP, με 17 ίντσες διάμετρο και ελαστικά BF Goodrich KM3 37 ιντσών. Ο κινητήρας του πρωτοτύπου, είναι ο Pentastar V6 των 3,6 λίτρων με απόδοση ισχύος 285 ίππων και 36,0 kgm ροπής που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων TorqueFlite.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Render: Έτσι θα μπορούσε να είναι το Jeep Wagoneer

Mopar: Σύστημα φρένων για ρυμουλκούμενο του Jeep Gladiator

Το σκληροτράχηλο πρωτότυπο της Jeep

Advertisement