Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ενέργεια είναι χρόνος! (+video)

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ενέργεια είναι χρόνος! (+video)

ΝΕΑ

Η ενέργεια είναι χρόνος! (+video)

ΝΕΑ

Φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σημαίνει ευκολία, άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση όταν το θες και στο μέρος που βρίσκεσαι. Σημαίνει ότι δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμά σου και δεν θα σε κάνει να σπαταλήσεις χρόνο. Φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σημαίνει Blink!

Advertisement
Advertisement

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πρέπει να εξυπηρετεί την κινητικότητα, τις καθημερινές μετακινήσεις μας. Πρέπει να μας επιτρέπει να είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε εκείνο που είτε έχουμε προγραμματίσει είτε το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή. Κι αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς το άγχος της φόρτισής του.

Με λίγα λόγια, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο χρειάζεται πάντα να εξυπηρετεί την ανάγκη και την επιθυμία μας για μετακίνηση, να επιτρέπει την ελευθερία μας. Δεν πρέπει εμείς να προσαρμοζόμαστε σε αυτό και στην αναγκαιότητα φόρτισής των μπαταριών του.

Για να είμαστε ελεύθεροι και να μην σκεφτόμαστε τη διαδικασία χρειαζόμαστε έναν ουσιαστικό και αξιόπιστο σύμμαχο. Μια κορυφαία εταιρεία διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, όπως είναι η Blink.

Advertisement
Advertisement

Το όραμα των ανθρώπων της Blink δεν είναι μόνο η επιβράδυνση του ρυθμού της κλιματικής αλλαγής, με τη μείωση εκπομπής αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αφορά και στη δέσμευσή τους να επιτρέπουν σε όλους όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικό όχημα για τις μετακινήσεις τους να είναι ξέγνοιαστοι για τον ανεφοδιασμό του με ηλεκτρική ενέργεια.

Έτσι, βασικό μέλημά τους είναι η ανάπτυξη ενός ευρύτατου δημόσιου δικτύου φόρτισης με μεγάλη παροχή ισχύος και με τη μεγαλύτερη ευκολία, ευχρηστία και αξιοπιστία κατά τη διαδικασία.

Με σύμμαχο την Blink μπορούμε να κάνουμε το καθημερινό πρόγραμμά μας (ή και ό,τι έκτακτο προκύψει ή επιθυμήσουμε) όπως θέλουμε, χωρίς την έγνοια ή το άγχος να ψάξουμε για φορτιστή.

Advertisement

Το εκτεταμένο δίκτυό της -το οποίο ξεπερνά τις 700 θέσεις φόρτισης πανελλαδικά και αναπτύσσεται συνεχώς- καλύπτει όλη τη χώρα και το μεγαλύτερο τμήμα των αυτοκινητοδρόμων.

Ταυτόχρονα, οι φορτιστές της βρίσκονται σε καίρια σημεία των πόλεων, εκεί που θα πάμε για να ψωνίσουμε ή να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστα. Δηλαδή, ο χρόνος που διαθέτουμε αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά, εκμεταλλευόμενοι το συγκεκριμένο διάστημα και να για φορτίζουν οι μπαταρίες του αυτοκινήτου μας.

Advertisement

Βασική εταιρική αξία των ανθρώπων της Blink είναι να επιτρέπουν σε όλους που μετακινούνται με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα να μην αλλάζουν στο ελάχιστο την καθημερινότητά τους και τις συνήθειες τους λόγω της ανάγκης φόρτισής του.

Έτσι, ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος αυξάνεται και αφιερώνεται σε ανθρώπους και σε δραστηριότητες που ικανοποιούν εμάς, με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε κάθε φορά.

Χάρη στην Blink η φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μας με ηλεκτρική ενέργεια είναι χρόνος. Ποιοτικός χρόνος τον οποίο μπορούμε να αφιερώσουμε σε εμάς!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Blink: Δίνει ώθηση στην ηλεκτροκίνηση
Blink: H κορυφαία εταιρεία φόρτισης οδηγεί τις επιχειρήσεις στο αύριο!
Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!