ΝΕΑ

Blink: Δίνει ώθηση στην ηλεκτροκίνηση

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Blink: Δίνει ώθηση στην ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

Blink: Δίνει ώθηση στην ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

Η Blink βρίσκεται στο πλευρό της ηλεκτροκίνησης για ένα μέλλον γεμάτο υγεία, ευεξία και ποιότητα.

Advertisement
Advertisement

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο κόσμος του αυτοκινήτου και της κινητικότητας γιόρτασε την εξαιρετικά σημαντική και επίκαιρη όσο ποτέ Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης. Η παγκόσμια κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον κάτι μακρινό ή ένα ζήτημα που δεν μας αγγίζει. Είναι κάτι που το βιώνουμε ήδη σε τοπικό διεθνές επίπεδο και επηρεάζει έμπρακτα τον τρόπο ζωής μας και τον παραδοσιακό τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Ήδη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν και ξεκίνησε αυτή η κίνηση επαγρύπνησης και σε πολλές περιπτώσεις αφύπνισης του κόσμου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών παραγόντων και φορέων.

Αποκορύφωμα ήταν το 2022 όταν τα κοινοβούλια πολλών χωρών αποφάσισαν να αφιερώσουν τις συζητήσεις εκείνης της ημέρας αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση με προτάσεις, δεδομένα και σχεδιασμό για το άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, αν όχι τον πιο κρίσιμο, στον ρυθμό ανάπτυξης και διείσδυσης της ηλεκτροκίνησης στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη διαδραματίζουν οι εταιρείες παροχής σταθμών φόρτισης. Η Blink μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σταθμών φόρτισης της Αμερικής από το 2019 που αποφάσισε να προσγειωθεί στην Ευρώπη έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πυλώνες αρωγής της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement

Η Blink έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης σε όλα τα επίπεδα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι η Blink έχει πανελλαδικά ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης με περισσότερους από 600 θέσεις φόρτισης (480 φορτιστές) σε 49 νομούς σε όλη τη χώρα.

Advertisement

Άλλωστε στις καθημερινές μας μετακινήσεις όλοι έχουμε συναντήσει έναν φορτιστή της Blink σε καταστήματα, σχολεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ. Η Blink όμως δεν σταματάει εκεί καθώς συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της επενδύοντας σε καινούργιες εγκαταστάσεις και νέες τεχνολογίες.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που έχει να επιδείξει η Blink είναι ο φορτιστής EQ200. Πρόκειται για έναν σταθμό φόρτισης AC που παρέχει ισχύ 22 kW. Διαθέτει μία πρίζα φόρτισης, μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ή σε πυλώνα, ενώ είναι εξοπλισμένος με σύστημα συνδεσιμότητας (ενσύρματο ή ασύρματο) με ενδείξεις LED για την κατάσταση φόρτισης. Ο EQ200 είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, εμπορικά καταστήματα και κτίρια γραφείων.

Οι αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί σταθμοί φόρτισης της Blink συνδυάζονται από ένα εύχρηστο και πρακτικό σύστημα διαχείρισης μέσω smartphone. Η Blink έχει δημιουργήσει την εφαρμογή Blink Charging Mobile με την οποία ο χρήστης απολαμβάνει ένα σύγχρονο και ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον όπου μπορεί να διαχειριστεί τη φόρτιση του οχήματός από το smartphone του.

Advertisement

Παράλληλα, η Blink προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα 24ωρης εξυπηρέτησης προκειμένου να επιλυθεί κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και μάλιστα με απομακρυσμένο έλεγχο των σταθμών φόρτισης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης έγινε για μια ακόμα φορά η αφορμή να στρέψουμε την προσοχή μας στο σημαντικό ζήτημα της βιωσιμότητας. Η άμεση στροφή προς τη νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων είναι πλέον επιβεβλημένη και όλοι πρέπει να πιέσουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ελαχιστοποίησης των εκπομπών CO2. Η Blink στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι το μέλλον είναι εδώ με τα προϊόντα της να διασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Blink: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ηλεκτροκίνηση!
Blink: H κορυφαία εταιρεία φόρτισης οδηγεί τις επιχειρήσεις στο αύριο!
Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!