Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti έγινε και έμπορος… μεταχειρισμένων

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bugatti έγινε και έμπορος… μεταχειρισμένων

ΝΕΑ

Η Bugatti έγινε και έμπορος… μεταχειρισμένων

ΝΕΑ

Αν θέλετε Bugatti και δεν σας απασχολεί το αν θα «βγάλετε τις ζελατίνες» από το αυτοκίνητό σας η γαλλική εταιρεία έχει τη λύση.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti θέλοντας να διευκολύνει την αγορά μεταχειρισμένων μοντέλων της, προσφέρει μια νέα υπηρεσία στους υποψήφιους πελάτες της.

Το πρόγραμμα διάθεσης των μεταχειρισμένων, είναι σχεδιασμένο για να απομακρύνει μέρος του άγχους από την αγορά κάποιας Chiron αλλά και Veyron που έχει «γράψει χιλιόμετρα» με άλλον ιδιοκτήτη. Δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης της κατάστασης του αυτοκινήτου με τον πλέον επίσημο τρόπο, ενώ από τη διαδικασία δε λείπει και μια εγγύηση περιορισμένης χρονικής διάρκειας (μικρότερη από αυτή που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα) από την ίδια την εταιρεία.

Κατά συνέπεια, η εγγύηση αυτή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα και την εργασία για μηχανικά, ηλεκτρικά, θέματα που έχουν να κάνουν με πιθανή εμφάνιση σκουριάς αλλά και με τη βαφή του αυτοκινήτου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Bugatti, Hendrik Malinowski, είπε σχετικά πως «το νέο μας πρόγραμμα Certified Pre-Owned δίνει τη δυνατότητα σε όποιους θέλουν να απολαύσουν την ασύγκριτη τελειότητα των Veyron και Chiron, να το κάνουν έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας,  έτσι όπως μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Bugatti μπορούν να προσφέρουν».

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι κοινό έχει η Bugatti Mistral και το… Jurassic Park;
Βιβλίο για Bugatti πουλήθηκε στην τιμή καινούργιου αυτοκινήτου
Η Lancia Delta Integrale από την Ολλανδία

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement