Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Brabus αποκάλυψε μια ρουκέτα και δεν είναι Mercedes

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Brabus αποκάλυψε μια ρουκέτα και δεν είναι Mercedes

ΝΕΑ

Η Brabus αποκάλυψε μια ρουκέτα και δεν είναι Mercedes

ΝΕΑ

Χρειάζεται 2,5 δευτερόλεπτα για να φανούν στο κοντέρ τα πρώτα 100χλμ/ώρα. Ναι, δεν είναι μια τυπική 911.

Advertisement
Advertisement

Αν έχετε οδηγήσει ποτέ μια Porsche 911 Turbo S, με τον κινητήρα των 3,8 λίτρων twin-turbo flat-six που αποδίδει 641 ίππους  και σκεφτήκατε τι πραγματικά θα μπορούσε να κάνει αυτό το αυτοκίνητο με περισσότερη δύναμη, τότε η Brabus έχει μερικά καλά νέα για εσάς. Αυτή είναι η εκρηκτική 900 Rocket R.

Tο εξωτερικό διαθέτει ένα πλήρες κιτ αμαξώματος, το οποίο η Brabus ονομάζει Widestar. Διαθέτει αναβαθμίσεις από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας αεροτομής στο μπροστινό μέρος, νέων εξαγωγών αέρα στους θόλους των τροχών και ενός νέου διαχύτη στο πίσω μέρος.

Όλα τα εξαρτήματα έχουν βελτιστοποιηθεί σε μια αεροδυναμική σήραγγα και η Brabus λέει ότι το αποτέλεσμα είναι μια «αεροδυναμική απόδοση επόμενου επιπέδου».

Advertisement
Advertisement

Αλλά το μεγάλο σόου γίνεται κάτω από το καπό. Η Brabus εγκαθιστά δύο μεγαλύτερους και πιο αποδοτικούς υπερσυμπιεστές στον flat-six κινητήρα των 3,8 λίτρων, δίνοντάς του ισχύ 900 ίππων.

Ένα σπορ σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Inconel και με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες βοηθά τον εξακύλινδρο κινητήρα να αναπνέει πιο εύκολα. Χάρη στην προστιθέμενη ώθηση, η 911 Turbo S χρειάζεται τώρα μόλις 2,5 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα, έναντι 2,7 δευτερολέπτων για το αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement

Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν σφυρήλατους τροχούς Brabus Monoblock P Platinum Edition 21 ή 22 ιντσών με σχέδιο πέντε ακτίνων.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, θα βρείτε μαύρο δέρμα στις περισσότερες επιφάνειες με εξαγωνικά σχέδια στα καθίσματα. Το headliner είναι επενδυμένο με δέρμα Alcantara.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στο κόστος κτήσης, είναι προφανές και λόγω του συλλεκτικού χαρακτήρα του αυτοκινήτου (υπολογίζεται ότι θα πουληθούν περίπου 25 αυτοκίνητα), ότι η Brabus απευθύνεται σε ελάχιστους. Η 900 Rocket R κοστίζει 461.500 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το πιο δυνατό Brabus (μέχρι το επόμενο) (+video)
Κι όμως η Brabus «επεμβαίνει» στη Mercedes-AMG EQS 53
Αυτό είναι το «τέρας» της Brabus με τα 900 άλογα!

Advertisement