Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M4 Competition γίνεται πιο sexy και άγρια

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M4 Competition γίνεται πιο sexy και άγρια

ΝΕΑ

Η BMW M4 Competition γίνεται πιο sexy και άγρια

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία ανεβάζει την ισχύ της γρήγορης M4 κάνοντάς την ακόμα πιο ποθητή στους οδηγούς που μπορούν να την απολαύσουν.

Advertisement
Advertisement

Η BMW M4 Competition περνά από ένα μικρής έκτασης facelift, με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις της αλλά και να προσδώσει μία πιο ελκυστική εμφάνιση.

Ενώ οι περισσότερες αλλαγές επικεντρώνονται σε μικρές εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις, η μεγαλύτερη είδηση είναι ότι η M4 Competition xDrive cabrio και coupe θα αποκτήσουν 20 επιπλέον ίππους.

Αυτό ανεβάζει την απόδοση της κορυφαίας  M4 στους 530 ίππους για την τετρακίνητη έκδοση και μόνο. Παρά την αύξηση της ισχύος της M4 Competition xDrive coupe του 2025 εξακολουθεί να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα για την κουπέ και 3,7 για την cabrio.

Advertisement
Advertisement

H τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα αν και το προαιρετικό πακέτο M Driver’s Package θα την αυξήσει στα 290 χλμ./ώρα για το coupe ή στα 280 χλμ/ώρα για το cabrio.

Οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι σχετικά περιορισμένες, με νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω (με τεχνολογία από την M4 CSL), κάποια έντονα γραφικά στο αμάξωμα και μικροαλλαγές σε επιμέρους σημεία όπως το νέο σήμα της εταιρίας στο πίσω μέρος.

Advertisement

Στο εσωτερικό, οι οθόνες infotainment και οργάνων με διπλή οθόνη διατηρούν τα μεγέθη 14,9 και 12,3 ιντσών αντίστοιχα, με ενημερωμένη έκδοση λογισμικού 8.5 και βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο για τις λειτουργίες του κλιματισμού.

Advertisement

Ο φωτισμός περιβάλλοντος επεκτείνεται στην περιοχή πάνω από τους κεντρικούς αεραγωγούς, προσφέροντας μια επιλογή από εννέα χρώματα που ανταποκρίνονται σε εξωτερικά ερεθίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις BMW M
Τα χειροκίνητα κιβώτια αντέχουν!
Συγκριτική δοκιμή: BMW M4 CSL vs BMW V8 M3 GTS vs Porsche 911