Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις BMW M

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις BMW M

ΝΕΑ

Νέα μοντέλα και ειδικές εκδόσεις BMW M

ΝΕΑ

Η βαυαρική εταιρεία ετοιμάζει νέα και ανανεωμένα μοντέλα για μια χρονιά που αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Advertisement
Advertisement

Το 2024 αναμένεται να είναι μια χρονιά με πολύ δουλειά για το Τπιο διάσημο τμήμα της BMW, το M. Και αυτό γιατί σκοπεύει να παρουσιάσει καινούριες, υβριδικές ή αμιγώς ηλεκτρικές M2, M3 και M4. Συν βέβαια η καινούργια έκδοση της M5 που έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται.

Πέραν των νέων μοντέλων και των ανανεώσεων κατά τη διάρκεια του 2024 θα υπάρξουν και ειδικές εκδόσεις για ορισμένα μοντέλα. Πρώτη και καλύτερη θα είναι η BMW M4 CS, με μεγαλύτερη ιπποδύναμη και μείωση του βάρους. Η BMW έδωσε μία πρόγευση, λέγοντας ότι «θα ενσαρκώσει το πάθος μας για τους αγώνες».

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της ειδικής αυτής M4 αναμένεται να είναι παρόμοιος με τον αναβαθμισμένο 6κύλινδρο twin-turbo των 3,0 λίτρων της M3 CS. Ο οποίος αποδίδει 543 ίππους και 650 Nm, επομένως τα νούμερα δύσκολα θα απέχουν πολύ στην M4 CS.

Η BMW πάντως μπήκε στο 2024 με την παρακαταθήκη του 2023 που ήταν η κορυφαία χρονιά στην ιστορία της όσον αφορά τις πωλήσεις των μοντέλων M.

Οι οποίες σημείωσαν ρεκόρ καθώς για πρώτη φορά κυμάνθηκαν πάνω από τις 200.000 μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός ανήλθε σε 202.530 αυτοκίνητα με το σήμα Μ, που μεταφράζεται σε αύξηση 14,3% στις πωλήσεις συγκριτικά με το 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο Μ της BMW
Η BMW μεταμορφώνει το εργοστάσιό της στο Μόναχο
Ο θαυμαστός νέος τεχνολογικός κόσμος της BMW