Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW δοκιμάζει το υβριδικό σύστημα της Μ5

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW δοκιμάζει το υβριδικό σύστημα της Μ5

ΝΕΑ

Η BMW δοκιμάζει το υβριδικό σύστημα της Μ5

ΝΕΑ

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η BΜW θέλει να προχωρήσει στο λανσάρισμα μιας υβριδικής εκδοχής της M5 και τώρα όπως φαίνεται, οι γερμανοί είναι σε στάδιο προχωρημένων δοκιμών στην πίστα του Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα γενιά της BMW M5, το μοντέλο μαζί με τον twin turbo V8 των 4,4 λίτρων, θα διαθέτει και ένα plug in υβριδικό σύστημα.

Με τα δεδομένα που ξέρουμε μέχρι στιγμής από τη χρήση του ίδιου υβριδικού συνλόλου στη νέα XM, μιλάμε για συνδυαστική απόδοση που θα περνά τους 653 ίππους και τα 800 Nm ροπής. Στην περίπτωση της Μ5, θα πρέπει να περιμένουμε επιδόσεις πολύ καλύτερες από τα 4,0 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα που κάνει η XM, καθώς και τελική μεγαλύτερη των 270 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Advertisement
Advertisement

Στην παρούσα φάση, πέραν των εικασιών που κάνουμε, δεν μπορούμε να έχουμε άλλα στοιχεία απόδοσης και επιδόσεων. Βλέποντας το video που αλιεύσαμε στο Youtube και στο λογαριασμό Carspotter Jeroen, δεν είναι δύσκολο να διακρίνουμε πως το μεγάλο sedan της BMW τα καταφέρνει πολύ καλά με τις επιδόσεις, ενώ δείχνει ακλόνητο στις γρήγορες στροφές της πίστας του Nurburgring όπου βρέθηκε για τη συνέχεια των δοκιμών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παίκτης του Masterchef έπεσε θύμα διάρρηξης
H Crédit Agricole Auto Bank ήρθε στην Ελλάδα
Στο Pikes Peak δοκιμάζει η KTM το 890 SMT (+video)