Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ στον Masterchef με τη διάρρηξη

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκ στον Masterchef με τη διάρρηξη

ΝΕΑ

Σοκ στον Masterchef με τη διάρρηξη

ΝΕΑ

Γνωστός παίκτης του Masterchef ξεσπά στα social media για την έλλειψη ασφάλειας σε Σπάτα, Αρτέμιδα.

Advertisement
Advertisement

Τον Σερόπ Βασίλειο Τσαμουσσιάν τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια από τη συμμετοχή του στο Masterchef. Ο 28χρονος μάγειρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σπάτα και έχει δεθεί τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά με την πόλη.

Αν υπάρχει όμως ένα πράγμα που δεν μπορεί να ανεχτεί ο δραστήριος chef είναι οι κλοπές που έχουν αυξηθεί δραματικά στην περιοχή του. Πρόσφατα μάλιστα έπεσε θύμα ληστείας όταν επιτήδειοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό του κάτι που τον εξόργισε και ξέσπασε στα social media.

Advertisement
Advertisement

Ο Τσαμουσσιάν έγραψε: «Δεν ξέρω που να ξεκινήσω και που να τελειώσω και δεν ξέρω μέχρι που πρέπει να βγω να μιλήσω. Για την περιφέρεια μας η αστυνόμευση είναι για ακόμα μια φορά μηδενική (δεν φταίει το ένα περιπολικό που ξεκινάει από Γλυκά Νερά πάει Μαραθώνα και μετά Λαύριο) φταίμε εμείς που δεν έχουμε φωνή για να μιλήσουμε και να πούμε ως εδώ είναι».

«Είναι δυνατόν ένα περιπολικό για 10- 15 Δήμους; Εάν δεν μπορεί το κράτος να εξασφαλίσει αστυνομικούς θα παρακαλούσα την τοπική αρχή και αντιπολίτευση και γενικά όσους εργάζονται για το καλό του τόπου μας εάν μας αγαπάτε να φροντίσετε άμεσα το κομμάτι τις αστυνόμευσης από την δημοτική αστυνομία αφού τους αστυνομικούς τους έχουν εγκλωβισμένους οι προκλητικοί άρχοντες (όχι της τοπικής μας κοινωνίας) γιατί δεν μπορούν να μην κοιμόνται ήσυχοι. Ανοίξτε μια θέση για βράδυνες βάρδιες και να τσεκάρουν Σπάτα, Λούτσα. Έχω και δικό μου βίωμα και γνωρίζω από το κοντινό μου περιβάλλον αλλά 10 περιστατικά κλοπής», πρόσθεσε ο νεαρός μάγειρας.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι ο Τσαμουσσιάν διατηρεί ένα all day bar restaurant, το Haus, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσφέρει φαγητό επηρεασμένο από την ιταλική και αμερικανική κουζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν υπάρχει! Ο Ερντογάν μοιράζει χρήμα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα!
Ποιοι θα χάσουν το δίπλωμά τους για 5 χρόνια;
Επίσημο: H Mercedes ανανέωσε όλες τις GLS

Advertisement