Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW 8 Coupe στην ταινία Shang-Chi (video)

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW 8 Coupe στην ταινία Shang-Chi (video)

ΝΕΑ

Η BMW 8 Coupe στην ταινία Shang-Chi (video)

ΝΕΑ

Στην ταινία της Marvel, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, δείχνει το σπορ μοντέλο της BMW να… οδηγείται στο όριο.

Advertisement
Advertisement

Σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες Marvel, συναντάμε δύο από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της BMW. Από τη μία πλευρά έχουμε την εντυπωσιακή κόκκινη BMW Σειρά 8 coupe, ενώ από την άλλη μια ηλεκτρική BMW iX3 περνάει τα… πάνδηνα! Βέβαια, για την BMW i8, που σε μία σκηνή καταστρέφεται ολοσχερώς, δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε.

Όσον αφορά την BMW Σειρά 8, η τεράστια kidney grille στο πρόσθιο μέρος μαρτυρά με την πρώτη ματιά την καταγωγή του μοντέλου μήκους 4,843mm, πλάτους 1,902mm και ύψους 1,341mm ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι ίσως τα πιο λεπτά που έχουμε δει σε μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η πληθωρική 8άρα έχει μεταξόνιο στα 2,822mm κι αυτό εξασφαλίζει την απαιτούμενη πληθώρα χώρων στο εσωτερικό. Εκεί δεσπόζουν οι οθόνες υψηλής ανάλυσης 12.3 και 10.25 ιντσών. Άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία είναι το δερμάτινο εσωτερικό, τα πολυλειτουργικά καθίσματα, οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και τα 420 lt στον χώρο αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

H πηγή κίνησης της BMW iX3 είναι ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 210 kW, δηλαδή 286 παραδοσιακών ίππων και 400 Nm ροπής. Το ηλεκτρομοτέρ διαθέτει 5ης γενιάς τεχνολογία BMW eDrive και επιτρέπει στο SUV να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα 100 km/h σε μόλις 6,8 sec.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην παραγωγή η BMW 8 Gran Coupe
H BMW 8-Series Cabrio κάνει δοκιμές στην έρημο
Η BMW Motorrad παρουσιάζει ηλεκτρικό Concept CE 02