Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή η BMW 8 Gran Coupe

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή η BMW 8 Gran Coupe

ΝΕΑ

Στην παραγωγή η BMW 8 Gran Coupe

ΝΕΑ

Η σειρά 6 Gran Coupe αποτελεί παρελθόν, καθώς η ολοκαίνουργια 8 Gran Coupe έχει πάρει τη θέση της στη μεγάλη γκάμα της BMW, μάλιστα ξεκίνησε η παραγωγή της. Το ελκυστικό πεντάθυρο coupe μπήκε στη γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο στο Dingolfing εκεί όπου κατασκευάζεται από πέρυσι η δίθυρη 8άρα.

Advertisement
Advertisement

 

Η BMW δεν διευκρινίζει αν η υπέροχη M850i αποτελεί την πρώτη 8 Series Gran Coupe παραγωγής, αλλά το εν λόγω αυτοκίνητο φαίνεται να φοράει ένα από αυτά τα φανταχτερά χρώματα του BMW Individual. Μια γρήγορη ματιά δείχνει την M850i με μια προαιρετική Aventurine Red απόχρωση η οποία χρεώνεται € 2.400. Συνδυάζεται με μια σειρά από σκούρες εξωτερικές λεπτομέρειες και μπλε δαγκάνες φρένων, καθιστώντας τη εύκολα ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η BMW ξεκίνησε επίσης την παραγωγή της M8 Competition Coupe και της M8 Competition Cabrio στο εργοστάσιό της στην Βαυαρία. Το έκτο μέλος της οικογένειας θα φτάσει σύντομα, καθώς η M8 Gran Coupe πρόκειται να αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες μετά το εκπληκτικό πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρυσι στη Γενεύη. Η BMW φτιάχνει περίπου 60 M8 κάθε μέρα σε αυτό το εργοστάσιο, αλλά ο αριθμός αυτός πιθανότατα θα αυξηθεί όταν η M8 Gran Coupe θα εισέλθει στη φάση παραγωγής. Η γερμανική μάρκα εξηγεί ότι όλες οι M8 που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο του Dingolfing πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή επιθεώρηση ποιότητας προτού τα οχήματα παραδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Είναι ενδιαφέρον ότι η BMW αναμένει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη αγορά για τα μοντέλα M8, καθώς το ένα τρίτο της παραγωγής εκτιμάται ότι προορίζεται για τους πελάτες της Βόρειας Αμερικής.