Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW 8-Series Cabrio κάνει δοκιμές στην έρημο

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW 8-Series Cabrio κάνει δοκιμές στην έρημο

ΝΕΑ

H BMW 8-Series Cabrio κάνει δοκιμές στην έρημο

ΝΕΑ

Δοκιμές σε ‘ειδικές’ συνθήκες πραγματοποίησε η BMW με την 8-Series Cabrio που ετοιμάζεται να ακολουθήσει στην παραγωγή την κουπέ ‘αδερφή’ της. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η βαυαρική εταιρεία ήθελε να δοκιμάσει το ανοιχτό μοντέλο της σε ‘καυτές’ συνθήκες και έτσι με εφαλτήριο το Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής άρχισε να οργώνει τις γύρω περιοχές.

Η ‘Γερμανίδα’ άφησε τα φώτα και την (ψεύτικη) λάμψη του Λας Βέγκας Στριπ και πήγε εκεί που το θερμόμετρο ξεπερνά τους 50 βαθμούς Κελσίου – την περίφημη Κοιλάδα του Θανάτου.

Advertisement
Advertisement

Τέσταρε την αντοχή της στην καυτή Mojave Desert, την έστειλε να πατήσει χώμα, να λιαστεί με ανοιχτή οροφή όσο μπορούσε να την κοιτάει ήλιος, να γράψει χιλιόμετρα με τη μαλακή οροφή της κλειστή ώστε να δοκιμαστεί η αντοχή της στη σκόνη.

bmw-8-series-cabrio-prototype-desert-tests-f640

Την πήγε στο περίφημο φράγμα Hoover, στα μισά δηλαδή του δρόμου προς το Γκραν Κάνυον. Κι εκεί δοκίμασε τα ηλεκτρονικά της, σε ένα σημείο όπου τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τις τουρμπίνες του φράγματος δημιουργούν έντονες παρεμβολές.

Advertisement

bmw-8-series-cabrio-prototype-desert-tests-a640

Κι αυτά αποτέλεσαν μόνο ένα μέρος των δοκιμών στις οποίες η BMW 8-Series έκανε ξεκινώντας από τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού στη δυτική ακτή, μέχρι τα θρυλικά Rocky Mountains.

Advertisement

bmw-8-series-cabrio-prototype-desert-tests-c640tall

Κι αφού το γερμανικό μοντέλο πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ, ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα του που είναι προγραμματισμένη μέσα στο 2019.

bmw-8-series-cabrio-prototype-desert-tests-g640

Advertisement