Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Audi παίζει… μπάλα και στη θάλασσα

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi παίζει… μπάλα και στη θάλασσα

ΝΕΑ

Η Audi παίζει… μπάλα και στη θάλασσα

ΝΕΑ

Η νέα μόδα με τα λεγόμενα e-foil θέλει τον αναβάτη να surf-άρει βρισκόμενος στον αέρα και έχοντας την αίσθηση ότι πετάει.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερα ηλεκτρικάπαιχνίδια για μεγάλους (και για μικρούς) και είναι κάτι που το βλέπουμε όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Το e-foil ή αλλιώς ηλεκτρικό υδροπτέρυγο έχει αρχίσει να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του στη χώρα μας κερδίζοντας συνεχώς νέους οπαδούς. Πρόκειται για μία σανίδα surf η οποία διαθέτει υδροπτερύγιο και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να «σερφάρει» πετώντας στον αέρα καθώς κινείται με τη βοήθεια μπαταριών.

Η τιμή του μπορεί να είναι κάπως… αποτρεπτική όμως όποιος το δοκιμάσει κολλάει και μπαίνει σε σκέψεις. Μόνο τυχαίο δεν θα λέγαμε πως είναι το γεγονός ότι, ακόμα και αυτοκινητοβιομηχανίες μπαίνουν σε αυτόν τον τομέα κατασκευάζοντας τα δικά τους προϊόντα.

Advertisement
Advertisement

Τι… τελική πιάνει;

Άλλωστε το brand name των μεγάλων εργοστασίων είναι γνωστό και βοηθά σε κάθε περίπτωση την προώθηση, ακόμα και στο κοινό τους, που μπορεί να είναι το αυτοκίνητο αλλά ενδιαφέρεται και για άλλα χόμπι.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό της Audi η οποία διαθέτει στη γκάμα της το δικό της e-foil. Το συγκεκριμένο μάλιστα που είναι ηλεκτρικό έχει την ονομασία e-tron και παραπέμπει στο σπορ ηλεκτρικό της μοντέλο.

Advertisement

Η κατασκευή του είναι από carbon και διαθέτει σύστημα jet που δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να κινηθεί ακόμα και με 55 χλμ./ώρα.

Πόσο κοστίζει;

Advertisement

Η μπαταρία προσφέρει δύο ώρες αυτονομία ενώ με τέρμα γκάζι ο αναβάτης μπορεί να κινηθεί ακόμα και 1.5 ώρα.

Η τιμή του ξεκινά από τα 14.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μποτιλιάρισμα είναι απλήρωτη εργασία και φέρνει κατάθλιψη!
Στο «σφυρί» ένα Subaru Impreza Rally του Κεν Μπλοκ!
Τρέμε Ευρώπη: Έρχονται 1.305 άλογα σε τιμή «χώμα»!