Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη BMW X4 είναι της Manhart

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η απόλυτη BMW X4 είναι της Manhart

ΝΕΑ

Η απόλυτη BMW X4 είναι της Manhart

ΝΕΑ

Χάρη στη Manhart, έχουμε ένα πολυτελές SUV που δεν μοιάζει με τα άλλα, ενώ έχει και την ισχύ για να υποστηρίξει τη διάθεση του οδηγού του για κορυφαίες επιδόσεις και βασίζεται στη BMW X4 M Competition.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW X4 M Competition, μετά τις περιποιήσεις της Manhart απέκτησε αμίμητο στυλ και κορυφαίες επιδόσεις.

Οι επεμβάσεις ξεκίνησαν από τον εξακύλινδρο σε σειρά twin turbo με χωρητικότητα 3,0 λίτρων, οποίος πλέον αποδίδει 125 ίππους παραπάνω από την εργοστασιακή του μορφή. Το αποτέλεσμα συνολικά, είναι 635 ίπποι και 785 Nm ροπής και έχει επιτευχθεί με τη χρήση παράλληλου εγκεφάλου αλλά και επαναπρογραμματισμού του υπάρχοντος στο μοντέλο, μαζί με την αλλαγή του συστήματος της εξάτμισης από την πολλαπλή μέχρι πίσω και τους νέου καταλύτες.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες για τις επιδόσεις του από τη Manhart δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά με δεδομένο το ότι η εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου κάνει για τα 100 χλμ./ώρα από στάση μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, το MHX4 600 –όπως λέγεται το «πειραγμένο» μοντέλο- θα είναι σημαντικά γρηγορότερο. Από εκεί και πέρα, το μοντέλο εφοδιάζεται με νέα ελατήρια χαμηλώματος της H&R που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά, ενώ η Manhart προτείνει και κιτ αναβάθμισης των φρένων με μεγαλύτερους δίσκους και διαφορετικά υλικά τριβής.

Η Manhart κάνει το δικό της μοντέλο να ξεχωρίζει με τις ζάντες πολλαπλών ακτίνων που έχουν διάμετρο 22 ιντσών της Alpina, που έχουν ελαστικά 255/35 εμπρός και 295/30 πίσω. Εξωτερικά οι αλλαγές ολοκληρώνονται με το σετ από ανθρακόνημα που περιλαμβάνει 8 στοιχεία με τα οποία αναβαθμίζεται η αεροδυναμική απόδοση του αμαξώματος. Στοιχεία για το κόστος των αναβαθμίσεων, δεν έχουν ανακοινωθεί από τη Manhart, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες και για τις αλλαγές στην καμπίνα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρομάζουν τα άλογα της πιο ισχυρής BMW M όλων των εποχών
H BMW iX1 είναι πιο ακριβή από το Tesla Model Y
Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart

 

Advertisement