Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η AMG γιορτάζει τα 55 της χρόνια με σπέσιαλ εκδόσεις

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AMG γιορτάζει τα 55 της χρόνια με σπέσιαλ εκδόσεις

ΝΕΑ

Η AMG γιορτάζει τα 55 της χρόνια με σπέσιαλ εκδόσεις

ΝΕΑ

Η G 63 είναι η πρώτη από μία σειρά μοντέλων της Mercedes-Benz που θα φέρουν τα διακριτικά Edition 55.

Advertisement
Advertisement

Η AMG -που ανήκει πλήρως στην αιγίδα της γερμανικής φίρμας από το 2005- αφήνει το στίγμα της στο εντυπωσιακό SUV φτιάχνοντας ένα συλλεκτικό χαρακτήρα.

Η G 63 Edition 55 AMG θα διατεθεί μονάχα στις αγορές της Ευρώπης και εξοπλίζεται με ένα πλήρες πακέτο διακριτικών που σηματοδοτούν τα 55 χρόνια της AMG στο χώρο του αυτοκινήτου. Αυτό περιλαμβάνει 22άρες ζάντες ειδικής σχεδίασης, χρωματικές επιλογές ανάμεσα σε special λευκό χρώμα ή μαύρο ματ και αρκετά κόκκινα λογότυπα με το «Edition 55» μέσα και έξω από το αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Το ενδιαφέρον κεντρίζουν φυσικά τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα, οι επενδύσεις από ατσάλι στα πεντάλ και οι φιγούρες με το Edition 55 AMG μέχρι και στα πατάκια του… στρατιωτικού τύπου SUV.

Το πακέτο των 55 ετών αναμένεται κοστίζει περίπου 17.850 ευρώ επιπλέον της… απλής Mercedes G 63 AMG. Αυτό δεν επηρεάζει τα μηχανικά μέρη του γερμανικού μοντέλου που θυμίζουμε πως εφοδιάζεται με 4λιτρο V8 bi-turbo 577 ίππων και 850 Nm ροπής, ενώ το τετρακίνητο SUV διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Advertisement

Η G 63 Edition 55 AMG όπως είπαμε θα διατεθεί μονάχα σε ευρωπαϊκό έδαφος, κάτι που δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες επετειακές εκδόσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: BMW M235i xDrive Gran Coupe vs Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan
Mercedes-AMG: Το μεγάλο κεφάλαιο της αεροδυναμικής (video)
H BMW πέρασε την Mercedes-Benz λόγω… chip!