Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aerolarri αποκαθιστά την «αδικία» στη νέα Corvette C8 (VIDEO)

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aerolarri αποκαθιστά την «αδικία» στη νέα Corvette C8 (VIDEO)

ΝΕΑ

Η Aerolarri αποκαθιστά την «αδικία» στη νέα Corvette C8 (VIDEO)

ΝΕΑ

Στις προηγούμενες τρεις γενιές της Corvette, οι απολήξεις των εξατμίσεων ήταν κεντρικά τοποθετημένες και προέβαλαν κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, κάτι που δεν συμβαίνει στη νέα κεντρομήχανη γενιά του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Για όσους όμως θέλουν αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα να επιστρέψει και στη νέα γενιά της Corvette, η Aerolarri έχει έτοιμη τη λύση.

Εκτός από την πώληση μιας πληθώρας αεροδυναμικών αναβαθμίσεων για την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, ο βελτιωτικός οίκος έχει επίσης εξελίξει μια ένα σύστημα κεντρικά τοποθετημένων εξατμίσεων για το μοντέλο που εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση προσφέρει και πολύ ωραίο ήχο- όπως άλλωστε φαίνεται και στο video. Το σύστημα με τις κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης της Aerolarri για την C8 διατίθεται στα 2.988 δολάρια και μπορεί να προσαρμοστεί με πληθώρα επιλογών.

Advertisement
Advertisement

Ως στάνταρ, έρχεται με μπλε άκρες αλλά οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθρακόνημα με τιμή 499 δολάρια. Η εξάτμιση της εταιρείας είναι κατασκευασμένη στο Αϊντάχο από ένα κομμάτι από ανοξείδωτο ατσάλι και η τοποθέτηση απαιτεί την αφαίρεση ενός μικρού τμήματος του πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Ακόμα δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικές με την απόδοση και τις επιδόσεις. Δεδομένης της υψηλής δημοτικότητας της Corvette, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές εταιρείες βελτίωσης εξελίσσουν αναβαθμίσεις για το μοντέλο.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Corvette C8 με 700 ίππους  (VIDEO)
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση για τη νέα Corvette C8
90χρονος μετά το εμβόλιο, αγόρασε ένα θηρίο 502 ίππων