Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Corvette C8 με 700 ίππους (VIDEO)

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Corvette C8 με 700 ίππους (VIDEO)

ΝΕΑ

Corvette C8 με 700 ίππους (VIDEO)

ΝΕΑ

Η ProCharger διατείνεται πως είναι η πρώτη που πετυχαίνει να στείλει την απόδοση του κινητήρα της Corvette C8 από τους 495 ίππους στους 700, με την προσθήκη του κατάλληλου μηχανικού υπερσυμπιεστή στον V8 κινητήρα των 6,2 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Η ηχητική συνοδεία της λειτουργίας του μηχανικού υπερσυμπιεστή, είναι σημαντικά διαφορετική από αυτή της τυπικής μορφής του V8 της Corvette.

Παράλληλα με το βρυχηθμό του V8 των 6,2 λίτρων ακούγεται το χαρακτηριστικό «σφύριγμα» από τη λειτουργία του μηχανικού υπερσυμπιεστή, που σύμφωνα με την εταιρεία, είναι πολύ εύκολος στην τοποθέτηση και πλήρως αναστρέψιμη η διαδικασία για όποιον θέλει να τον χαρεί όσο έχει το αυτοκίνητο και να τον βγάλει όταν έρθει η ώρα να αποχωριστεί την Corvette του. Περιττό να αναφέρουμε πως ειδικότητα του βελτιωτή είναι οι εφαρμογές μηχανικών υπερσυμπιεστών (compressor για την Ευρώπη) σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, μια και αυτό προδίδεται και από το όνομά του.

Advertisement
Advertisement

Η ProCharger ισχυρίζεται ότι με τον υπερσυμπιεστή της  «απογειώνει» την απόδοση του κεντρικά τοποθετημένου V8, στέλνοντας τη μέγιστη τιμή της ισχύος στους 700 ίππους από τους 495 που εμφανίζει η stock μορφή του μοντέλου. Ο βελτιωτής από τις ΗΠΑ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πόσο θα κοστίζει η μετατροπή που προτείνει και δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου πριν και μετά τη μετατροπή, κάτι που σημαίνει πως σύντομα στο μέλλον θα ασχοληθούμε και πάλι με την περίπτωση που όπως και να το κάνουμε «ακούγεται» πολύ ενδιαφέρουσα στο video που έχουμε εδώ.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette C8

H C8 Corvette είναι ένα “αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων” (VIDEO)

Advertisement

Δεν είναι όλα τα κόκκινα αυτοκίνητα Ferrari (VIDEO)