Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι 794 ίπποι κάνουν supercar την Mercedes-AMG G63

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι 794 ίπποι κάνουν supercar την Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Οι 794 ίπποι κάνουν supercar την Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Η Performmaster πρoτείνει κάτι πραγματικά διαφορετικό και απευθύνεται σε πραγματικά λίγους. Αναβαθμίζοντας την G63 της Mercedes-AMG για να έχει επιδόσεις αντάξιες κανονικού supercar.

Advertisement
Advertisement

Κανείς δεν χρειάζεται τόσο υψηλή ιπποδύναμη σε μεγάλο (και ικανό για σκληρή χρήση) 4×4, αλλά βάζουμε και στοίχημα πως θα υπάρχουν αρκετοί που θα το ήθελαν– άσχετα με το ότι λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.

Με 577 ίππους και ροπή 86,7 kgm, κανείς δεν μπορεί να πει πως η Mercedes-AMG G63 είναι αργό ή αδύναμο αυτοκίνητο. Τουναντίον. Είναι έτσι και αλλιώς ένα από τα πιο ισχυρά SUV στον κόσμο, ακόμα κι αν πολλά από αυτά αγοράζονται περισσότερο ως σύμβολα κοινωνικής κατάστασης και όχι για εκτός δρόμου αναζητήσεις και περιπέτεια. Ωστόσο, η βελτιωτική εταιρεία Performmaster, έχει δημιουργήσει ένα κιτ βελτίωσης για την G63 ​​που εκτοξεύει την απόδοση του κινητήρα στα εξωφρενικά 794 άλογα και τα 104,0 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Η παλιότερη πρόταση της Performmaster για το 4θυρο coupe AMG GT, ήταν με ισχύ 730 ίππων. Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, αξίζει να σημειώσουμε πως η επίδοση του νέου κιτ για την Mercedes-AMG G63 της Performmaster, είναι ελάχιστα πιο αδύναμη σε σύγκριση με την απόλυτη Brabus AMG G63 που εμφανίζεται να έχει 800 ίππους στη διάθεση του οδηγού της. Η Performmaster ισχυρίζεται πως ο χρόνος που χρειάζεται το βελτιωμένο μοντέλο για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, είναι 3,9 δευτερόλεπτα (ενώ σε stock μορφή, χρειάζεται 4,5”) και η τελική ταχύτητα είναι 261 χλμ./ώρα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μια ολοκληρωμένη εγγύηση και πιστοποίηση TUV συνοδεύουν την αγορά του κιτ της αναβάθμισης. Για τους αγοραστές που θέλουν να φαίνεται η διαφορά των επιδόσεων, με ανάλογες επεμβάσεις στο αμάξωμα, η Performmaster προσφέρει επίσης το δικό της Aersphere Wide Body Kit. Αυτό κάνει τη G63 ακόμη μεγαλύτερη σε πλάτος κατά 3,9 ίντσες. Τα τόξα πάνω από τους τροχούς είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και φυσικά έχουν μεγαλύτερο εκτόπισμα.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: H Carlex περιποιείται την G63 AMG

Αναβάθμιση της Mercedes-AMG C43 στους 460 ίππους

Advertisement

Επίσημη πρεμέρα για την Mercedes-AMG GT Black Series

 

 

Advertisement