Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex περιποιείται τη Mercedes-AMG G63

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carlex περιποιείται τη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Η Carlex περιποιείται τη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Άρωμα καλοκαιριού έχει η ειδική έκδοση Yachting Limited Edition της Carlex που βασίζεται στην Mercedes-AMG G63

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο και δεν απευθύνεται σε ένα συνηθισμένο κοινό. Η Carlex έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του πρώτου αυτοκινήτου της ειδικής σειράς Yachting Limited Edition το οποίο έχει ήδη σταλεί σε πελάτη της στο Ντουμπάι.

Το όνομα κάνει σαφές πως η συγκεκριμένη έκδοση που βασίζεται στην Mercedes-AMG G63 αντλεί έμπνευση από τα πολυτελή γιοτ και στοχεύει σε όσους λατρεύουν το εκλεπτυσμένο ναυτικό στυλ και θέλουν να το απολαμβάνουν τόσο στη θάλασσα όσο και στο δρόμο. Οι περισσότερες επεμβάσεις έχουν γίνει στο εσωτερικό όπου είναι ντυμένο με υψηλής ποιότητας λευκό δέρμα και αλκαντάρα ενώ έντονη είναι η παρουσία του ξύλου τόσο στο διάκοσμο όσο και στο πάτωμα θυμίζοντας πολύ το ύφος ενός σκάφους.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά η έκδοση Yachting χαρακτηρίζεται από τη διχρωμία σε μαύρη και ασημένια απόχρωση και τις χαρακτηριστικές ζάντες 22 ιντσών της Carlex. Από εκεί και πέρα η εταιρία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μηχανολογική αναβάθμιση στον 4.0λιτρο V8 twin-turbo που για την περίσταση αποδίδει 585 ίππους επιταχύνοντας την G63 σε 4,7’’ από στάση στα 100 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 240 χλμ./ώρα.