Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση της Mercedes-AMG C43 στους 460 ίππους

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση της Mercedes-AMG C43 στους 460 ίππους

ΝΕΑ

Αναβάθμιση της Mercedes-AMG C43 στους 460 ίππους

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Perfommaster High Performance παρουσίασε μια αναβάθμιση του κινητήρα της Mercedes-AMG C43 με την οποία η ισχύς φθάνει τους 460 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει αρκετές φορές πως οι πανίσχυρες εκδόσεις υψηλών επιδόσεων είναι κάτι αντίστοιχο με κόκκινο πανί για τους διάφορους βελτιωτές που δείχνουν να απολαμβάνουν την διαδικασία αναβάθμισης κάτι ήδη ικανότατου σε κάτι εξαιρετικό. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το κιτ αναβάθμισης της Mercedes-AMG C43 που παρουσίασε η εταιρία Perfommaster High Performance.

Το βασικό κομμάτι της βελτίωσης αφορά βέβαια τον 3λιτρο V6 biturbo κινητήρα της C43 που στην εργοστασιακή μορφή του φθάνει τους 385 ίππους οι οποίοι μεταδίδονται σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 9G-tronic της Mercedes. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία ο επαναπρογραμματισμός της κεντρικής μονάδας του κινητήρα είναι αρκετός για να προσφέρει μια αύξηση της ισχύος στους 460 ίππους. Η Perfommaster δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τιμές επιδόσεων για το βελτιωμένο μοντέλο όμως είναι σίγουρο πως οι επιπλέον 75 ίπποι θα έχουν μια παραπάνω από ορατή θετική επίδραση οπότε αναμένεται η βελτιωμένη C43 να φθάνει από στάση τα 100 χλμ./ωρα σε λιγότερο από τα 4,5’’ της εργοστασιακής έκδοσης. Επιπλέον η εταιρία αφαιρεί και τον ηλεκτρονικό περιοριστή της ταχύτητας που επέμβαινε στα 250 χλμ./ώρα.

Συμπληρωματικά μάλιστα για όσους θέλουν να συνοδεύσουν την αναβάθμιση των επιδόσεων και με μια αντίστοιχα πιο δυναμική εμφάνιση η Perfommaster προσφέρει και ένα πακέτο αεροδυναμικών και αισθητικών βοηθημάτων καθώς και ένα σετ πιο σφικτών αμορτισέρ που μειώνουν το ύψος και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement