Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Kona N: Νέες εικόνες και ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (+video)

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai Kona N: Νέες εικόνες και ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (+video)

ΝΕΑ

Hyundai Kona N: Νέες εικόνες και ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (+video)

ΝΕΑ

Η Hyundai κλείνει ραντεβού για τα τέλη του μήνα και δίνει στη δημοσιότητα νέες εικόνες με πρωταγωνιστή το πρώτο ισχυρό της SUV.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μια σειρά teaser φωτογραφιών με πρωταγωνιστή το «καυτό» Hyundai Kona N, η νοτιοκορεατική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων. Το πρώτο, λοιπόν, σπορ crossover της Hyundai θα αποβάλει την κουκούλα του την Τρίτη 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης “Hyundai N Day”.

«Το Kona N όχι μόνο είναι η τελευταία προσθήκη στη συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα “N” μοντέλων, αλλά είναι επίσης και το πρώτο με αμάξωμα SUV. Συνδυάζοντας ευελιξία, γρήγορες επιταχύνσεις, πολυλειτουργικότητα και αγωνιστικές ικανότητες, το Kona N αλλάζει όσα περιμένουν οι άνθρωποι από ένα SUV», αναφέρει μεταξύ άλλων σε Δελτίο Τύπου η εταιρεία, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο ακόμη φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη απεικονίζει το 8τάχυτο διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα είναι υγρού τύπου με δύο ηλεκτρικές αντλίες για βέλτιστη λίπανση των γραναζιών και ψύξη του συστήματος. Υπενθυμίζεται πως το κιβώτιο πλαισιώνεται από 4κύλινδρο 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 276 PS και 392 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, όπως και τα προφίλ οδήγησης N Grin Shift, N Power Shift και N Track Sense Shift.

Η δεύτερη φωτογραφία απεικονίζει τους μεγάλους θόλους και τις επιβλητικές ζάντες με ακτίνες V, κόκκινες δαγκάνες φρένων και τάπα με το λογότυπο “N”. Ακόμη, στο κάτω μέρος του προφίλ θα υπάρχουν κόκκινες ποδιές, ενώ η μάσκα του Kona N θα είναι φινιρισμένη σε γυαλιστερό μαύρο.

Advertisement

Το νέο Hyundai Kona N, θα αποτελέσει το τέταρτο “N” μοντέλο της εταιρείας, μετά τα i30 (+fastback), Veloster και i20, με το τελευταίο ν’ αναμένεται άμεσα στην ελληνική αγορά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το EV6, το ηλεκτρικό Kia της νέας γενιάς
Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro
Δοκιμή: Νέο Kia Stonic 1.0T 120PS 7DCT 48V