Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Hyundai: Επενδύει στην κίνηση με υδρογόνο (+video)

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai: Επενδύει στην κίνηση με υδρογόνο (+video)

Mobility

Hyundai: Επενδύει στην κίνηση με υδρογόνο (+video)

Mobility

Η Hyundai παρουσιάζει με teaser ένα νέο μοντέλο της το οποίο εξελίσσει και θα παράγει το Sport τμήμα «Ν». Πρόκειται για ένα saloon επιδόσεων και θα παρουσιαστεί επίσημα στην εκδήλωση «Hydrogen Wave» τον επόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Η Κορεατική εταιρεία λέει ότι στη διαδικτυακή της εκδήλωση «Hydrogen Wave» θα παρουσιάσει σχέδια για ένα «μελλοντικό όραμα μιας βιώσιμης κοινωνίας υδρογόνου».

Η Hyundai λέει επίσης: «Τα σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα κυψελών καυσίμου τελευταίας τεχνολογίας-καθώς και άλλες καινοτόμες εφαρμογές-θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του Forum».

Advertisement
Advertisement

Στα συνολικά τρία video teasers, που κυκλοφόρησε η Hyundai ένα από τα βίντεο δείχνει ένα καμουφλαρισμένο Hyundai (λογικά με υδρογόνο) να κινείται σε μια πίστα, με τη λεζάντα «Υδρογόνο, είναι έτοιμο προς ένα καθαρό μέλλον». Παρόλο που δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες, η Hyundai είχε προηγουμένως πει ότι το sport τμήμα «N» θα έχει την ευθύνη της ανάπτυξης για τις κυψέλες καυσίμου υδρογόνου και των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρίες.

Το αυτοκίνητο που φαίνεται στα βίντεο teaser έχει ομοιότητες με το Veloster N (κυκλοφορεί μόνο στις ΗΠΑ), αν και φαίνεται πιο κοντό και έχει διαφορετικό σχεδιασμό στα πίσω παράθυρα.

Advertisement

Τα άλλα βίντεο παρουσιάζουν νέα προϊόντα υδρογόνου για εμπορευματικές και δημόσιες μεταφορές. Το teaser κλιπ σχετικά με τη χρήση υδρογόνου για την κίνηση επαγγελματικών οχημάτων, αφορά τα οχήματα με την επωνυμία «HTWO», ένα νέο σήμα της Hyundai που θα περικλείει την Παγκόσμια Επιχείρηση Κυψελών Καυσίμου.

Advertisement

Μαζί με την Toyota, το Hyundai Motor Group συνέχισε να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη τεχνολογίας υδρογόνου, τόσο για μεταφορές όσο και για άλλες χρήσεις. Η Hyundai λέει ότι εργάζεται σε: «συναρπαστικά σχέδια και επιχειρηματικές στρατηγικές για νέα τεχνολογία κινητικότητας υδρογόνου, συστήματα κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς και εφαρμογές σε διαφορετικές βιομηχανίες πέρα ​​από την αυτοκινητοβιομηχανία».

Η Hyundai έχει μακρά ιστορία στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων ix35, Ioniq FCEV και Nexo FCV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιγαντιαία επένδυση της Hyundai Motor Group στις ΗΠΑ
Hyundai: Αυτόνομο πρωτότυπο για το Μόναχο
Έρχεται ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης από τη Hyundai