Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hofele προτείνει G-Class με suicide doors

Ελλάδα 5:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Hofele προτείνει G-Class με suicide doors

ΝΕΑ

H Hofele προτείνει G-Class με suicide doors

ΝΕΑ

Για όσους θέλουν την απόλυτη πολυτέλεια στο «πακέτο» της G-Class από τη Mercedes-Benz, μπορούν να απευθυνθούν στη Hofele Design για κάτι πραγματικά ιδιαίτερο.

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία Ultimate HG, αυτή η αναβαθμισμένη σε όλα τα σημεία, G-Class είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο ακραία πολυτελές μπορεί να δει κανείς στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το μοντέλο που επωφελείται από μια ολοκληρωμένη σειρά αναβαθμίσεων, ξεχωρίζει από την ιδιαίτερη γοητεία του πλούσιου εξοπλισμού του. Πιο συγκεκριμένα, έχει εξοπλιστεί με suicide doors για πιο άνετη πρόσβαση των πίσω επιβατών στην καμπίνα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επέμβαση στο αμάξωμα του μοντέλου είναι τόσο ποιοτική, που θα μπορούσε να «περνάει» και ως εργοστασιακή πρόταση. Από εκεί και πέρα, μεταξύ των υπόλοιπων επεμβάσεων εντοπίζεται και η αλλαγή τροχών με άλλους διαμέτρου 23 ιντσών. Το Γερμανικό SUV είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν ξεχωριστό μπροστινό προφυλακτήρα και μια μοναδική μάσκα χρωμίου με κατακόρυφες γρίλιες. Όπως και με το πρόσφατο δημιούργημα της Hofele, την Mercedes-Benz GLE, το Ultimate HG διατίθεται σε ένα φανταχτερό χρωματικό δυνδυασμό μαύρου και ασημί.

Advertisement
Advertisement

Για το εσωτερικό, η Hofele Design προτείνει υπέροχο λευκό δέρμα σε όλη την καμπίνα και ιδιαίτερα στα καθίσματα. Λευκή δερμάτινη επένδυση βρίσκουμε σε όλη την καμπίνα, με τη συνολική εικόνα να είναι ότι πιο πολυτελές έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό σε SUV. Αλλαγμένες είναι και οι πίσω θέσεις για τους επιβάτες, καθώς το κλασικό μονοκόμματο κάθισμα, έχει δώσει τη θέση του σε δύο πολυθρόνες «καπετάνιου». Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το κόστος του συνόλου των μετατροπών του αυτοκινήτου αλλά σίγουρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να έχουν αυτή την πληροφορία κατόπιν επικοινωνίας με τον βελτιωτικό οίκο.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Ξεπέρασε τις 400.000 μονάδες η παραγωγή της Mercedes-Benz G-Class

Advertisement

Mercedes-AMG G63 με ρετρό στοιχεία 

Η απόλυτο Mercedes-Benz GLΕ έχει την υπογραφή της Hofele Design

 

Advertisement