Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes-Benz GLE έχει την υπογραφή της Hofele

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Mercedes-Benz GLE έχει την υπογραφή της Hofele

ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes-Benz GLE έχει την υπογραφή της Hofele

ΝΕΑ

Για όσους θέλουν την υπέρτατη έκφραση πολυτέλειας της Mercedes-Benz η εταιρία Hofele Design προσφέρει ένα αποτύπωμα αντίστοιχο της Maybach αλλά και στα μικρότερα μοντέλα όπως η GLE.

Advertisement
Advertisement

Η Maybach προσφέρει το απόλυτο επίπεδο ποιότητας και πολυτέλειας που μπορεί να υπάρξει σε μια Mercedes-Benz. Ωστόσο το αρνητικό στοιχείο είναι πως η Maybach ασχολείται αποκλειστικά με τις ναυαρχίδες του γερμανού κατασκευαστή στερώντας τη δυνατότητα επαφής με της δημιουργίες της σε όσους επιθυμούν κάποια μικρότερη Mercedes-Benz.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο η Hofele Design η οποία εξειδικεύεται σε γερμανικά μοντέλα προσφέροντας την κορυφαία έκφραση πολυτέλειας ακόμα και σε μικρότερα μοντέλα όπως για παράδειγμα η GLE η οποία μετά την κατάλληλη περιποίηση μας παρουσιάζεται ως Hofele Ultimate HGLE έχοντας τον αέρα που θα ταίριαζε απόλυτα σε μια Maybach.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστική της ριζικής αλλαγής είναι η εξωτερική εμφάνιση που έχει αποκτήσει ένα πιο επιβλητικό και αριστοκρατικό αποτύπωμα με δίχρωμη απόχρωση, μεγάλους τροχούς αλλά και μπόλικο διάκοσμο από χρώμιο. Βέβαια η εικόνα είναι ακόμα πιο χαρακτηριστική στο εσωτερικό όπου τα πάντα έχουν ντυθεί με πανάκριβο δέρμα Napa και Alcantara ενώ ακόμα και στο χώρο αποσκευών η παχιά μοκέτα συνδυάζεται με πινελιές από ποιοτικό ξύλο και αλουμίνιο.

Με το δεδομένο λοιπόν πως η Maybach δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μικρότερα μοντέλα της Mercedes-Benz όπως η GLE, είναι σχεδόν σίγουρο πως η Hofele Design θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών που θα κυνηγήσουν την πολυτέλεια χωρίς να σκέφτονται το επιπλέον κόστος που σίγουρα δεν θα είναι αμελητέο καθώς υπολογίζεται πως μια Hofele Ultimate HGLE θα επιβαρύνεται με τουλάχιστον 30.000 ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη GLE.

Advertisement