Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hofele Design: Μόνο ένα κομμάτι της AMG E53 Cabriolet

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hofele Design: Μόνο ένα κομμάτι της AMG E53 Cabriolet

ΝΕΑ

Hofele Design: Μόνο ένα κομμάτι της AMG E53 Cabriolet

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Hofele Design μετά το ηλεκτρικό SUV Mercedes EQC αναλαμβάνει να περιποιηθεί τη Mercedes-AMG E53 Cabriolet προσφέροντας μεταξύ άλλων νέα επίπεδα πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Η Hofele προσέδωσε στη AMG E53 Cabriolet ένα μεταλλικό στιλπνό χρώμα Royal Peacock Blue με αντίθετη μαύρη απόχρωση Piano Black στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Επιπρόσθετες επιφάνειες χρωμίου έχουν επίσης εφαρμοστεί στην εμπρός μάσκα και στο περίβλημα του εμπρός προφυλακτήρα. Η άσκηση πολυτελείας συνεχίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια του εξωτερικού τμήματος, από τη μοναδική κεντρική γραμμή του καπό μέχρι το φινίρισμα του πορτμπαγκάζ αλλά και τους καθρέφτες.

Υπάρχει επίσης μια εντυπωσιακή λωρίδα χρωμίου στο προφίλ, η οποία ξεκινά ως αεροδυναμικό στοιχείο διατρέχει όλο το αυτοκίνητο, προσφέροντας ταυτόχρονα κομψό αλλά και σπορ στυλ. Άλλες εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέους σφυρήλατους τροχούς αλουμινίου τύπου “Turbine”, οι οποίοι επίσης προσαρμόστηκαν στην τροποποιημένη EQC της Hofele. Οι τροχοί των 21 ιντσών διαθέτουν ασημί απόχρωση υψηλής στιλπνότητας με γυαλισμένες μπροστινές γραμμές που συνδυάζονται με ειδικό πολυτελή σχεδιασμό.

Στο εσωτερικό, το εξατομικευμένο καμπριολέ διαθέτει μια εξαιρετική καμπίνα διακοσμημένη με υλικά υψηλής ποιότητας, με το «Royal Blue» και το δέρμα «Magnolia» Nappa να δίνουν τον τόνο. Όλες οι επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του καλύμματος οροφής, του ταμπλό, του πλαισίου των καθισμάτων και του εσωτερικού των θυρών, έχουν υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία, ενώ οι αρχικές πλαστικές εσωτερικές επιφάνειες έχουν αντικατασταθεί από υλικά υψηλής ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στην κινητήρα, δηλαδή ο 3,0 λίτρων της AMG E53 Cabriolet μένει ως έχει, με έξι κυλίνδρους, τούρμπο και 435 ίππους. Η ισχύς διανέμεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων, επιτρέποντας ένα εύκολο 4,4 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και τελική ταχύτητα 250 km/h.

Η Hofele σχεδιάζει να δημιουργήσει μόνο ένα κομμάτι, οπότε όποιος το αγοράσει θα γίνει ο ιδιοκτήτης ενός πραγματικά μοναδικού Mercedes-AMG E53 Cabriolet. Ο Γερμανός βελτιωτικός οίκος δεν έχει επιβεβαιώσει πόσο θα κοστίζει αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά σκεφτείτε πως η εργοστασιακή Mercedes-AMG E53 Cabriolet ξεκινά από τις 76.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στη Γενεύη τον προηγούμενο μήνα, αλλά η πανδημία του κορωνοιού είχε διαφορετική γνώμη…