Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H χαμηλωμένη Cullinan της Wald μοιάζει με station wagon

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H χαμηλωμένη Cullinan της Wald μοιάζει με station wagon

ΝΕΑ

H χαμηλωμένη Cullinan της Wald μοιάζει με station wagon

ΝΕΑ

Εδώ και δύο χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που η Rolls-Royce μπήκε στην κατηγορία των πολυτελών SUV με την Cullinan, οι βελτιωτές έχουν ξεκινήσει και ασχολούνται… εκτενώς με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα των «βελτιωτικών επεμβάσεων» είναι σε μερικές περιπτώσεις αρκετά διακριτικό.

Σε άλλες όμως, τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά. Το «Black Bison» της Wald International είναι έτοιμο για λανσάρισμα στην αγορά των ΗΠΑ, αν και κλίνει έντονα προς τη δεύτερη κατηγορία. Στην κάτω γρίλια έχει γίνει αλλαγή για να ταιριάζει με την πάνω και ο μπροστινός προφυλακτήρας διαθέτει μια νέας σχεδίασης κατάληξη προς τα κάτω και επένδυση από χρώμιο. Πιο λαμπερά ένθετα μπορούν να φανούν στις πλευρές του μοντέλου, ενώ πίσω βρίσκουμε έναν πιο έντονο διαχύτη δύο τμημάτων, φώτα LED και αεροτομές στην πόρτα του χώρου των αποσκευών. Οι σφυρήλατοι τροχοί 24 ιντσών (με 10,5 ίντσες πλάτος) είναι κατασκευασμένοι ειδικά για την Cullinan by Wald και φυσικά, αποτελούν επίσης μέρος των σημείων που «αναβαθμίστηκαν». Την ίδια στιγμή, την εικόνα συμπληρώνει το κιτ χαμηλώματος της ανάρτησης που κάνει το μοντέλο της Rolls να μοιάζει περισσότερο με ένα πολύ ακριβό station wagon παρά με premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου από την Ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων. Κάτω από το εμπρός καπό παραμένει άθικτος ο twin- turbo V12 με χωρητικότητα 6,75 λίτρων. Η απόδοσή του είναι 571 ίπποις και 86,7 kgm είναι η μέγιστη τιμή της ροπής που εμφανίζεται διαθέσιμη από τις 1.600 σ.α.λ. Παρά την πολυτέλεια και τον εξοπλισμό που έχει κάνει το συνολικό βάρος του μοντέλου να είναι 2.660 κιλά, η Cullinan είναι αρκετά γρήγορη με επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε κάτι παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Λεπτομέρειες για το κόστος των επεμβάσεων δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές αλλά οι ενδιαφερόμενοι σίγουρα μπορούν να μάθουν περισσότερα επικοινωνώντας με τη Wald.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H Wald από την Ιαπωνία, “αγριεύει” την Mercedes-Benz GLE Coupe

Toyota HiLux Black Bison Edition για κάθε έδαφος

Advertisement

Το Lexus LC δείχνει την αγριάδα του