Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H «μονόφθαλμη» Toyota Supra (video)

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H «μονόφθαλμη» Toyota Supra (video)

ΝΕΑ

H «μονόφθαλμη» Toyota Supra (video)

ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των απανταχού βελτιωτών, όπως στην προκειμένη περίπτωση της Varis.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιάπωνας βελτιωτής θέλοντας να δώσει στο κουπέ μοντέλο της Toyota μία διαφορετική εμφάνιση, αποφάσισε να το εφοδιάσει με ένα ακραίο θα λέγαμε στυλιστικό πακέτο, το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει τη Supra.

Κυρίαρχη θέση στο νέο bodykit έχει καταρχήν η τεράστια πίσω σταθερή αεροτομή, που έχει κατασκευαστεί από ένα συνθετικό υλικό με βάση το ανθρακόνημα, με αποτέλεσμα να διαθέτει μικρό βάρος, παρά τις διαστάσεις της (μήκος: 1.800 χλστ.), ενώ είναι και εξαιρετικά ανθεκτική στη χρήση. Παράλληλα, το νέο αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία από carbon, όπως το εμπρός σπλίτερ, ένα νέο εμπρός καπό με την απαραίτητη εισαγωγή αέρα, τονισμένα φτερά, με τις εντυπωσιακές ζάντες να τονίσουν τη δυναμική του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Για να κρατηθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα το συνολικό βάρος, η αλουμινένια οροφή που γνωρίζουμε από την έκδοση παραγωγής της Supra αφαιρέθηκε, και τοποθετήθηκε μία νέα carbon επιφάνεια, που σύμφωνα με τον βελτιωτή ζυγίζει μόλις 8,1 κιλά. Παράλληλα, οι τεχνικοί της Varis για την καλύτερη ψύξη του εξακύλινδρου σε σειρά μοτέρ της Supra αποφάσισαν να βγάλουν το ένα από τα δύο εμπρός φωτιστικά σώματα, τοποθετώντας στη θέση του έναν επιπλέον αεραγωγό από carbon. Για τον όποιο ενδιαφερόμενο, να αναφέρουμε ότι το κόστος της μετατροπής αγγίζει τις 14.000 δολάρια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Νέα συλλεκτική Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition
Στην πίστα με τη Toyota GR Supra GT4 (video)
Νέες εκδόσεις για την Toyota Supra στην Ιαπωνία

Advertisement