Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota παρουσιάζει το νέο Proace Max

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Toyota παρουσιάζει το νέο Proace Max

ΝΕΑ

H Toyota παρουσιάζει το νέο Proace Max

ΝΕΑ

H οικογένεια των επαγγελματικών οχημάτων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μεγαλώνει με ένα νέο μέλος.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Professional προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη επιλογή από ποτέ, με μια ανανεωμένη και διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων.

Που συμπληρώνεται από μια αδιάλλακτη δέσμευση για την εξυπηρέτηση των πελατών, που επιτρέπει τη συνεχή ανάπτυξη της Toyota στον κλάδο.

Η κορυφαία τεχνολογία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην κατηγορία ξεχωρίζει από το πλήθος με μια ενημερωμένη τολμηρή και στιβαρή εμφάνιση σε μια εκτενή γκάμα που διαθέτει κορυφαίες στην αγορά ικανότητες μεταφοράς φορτίου.

Advertisement
Advertisement

Στο επίκεντρο βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Proace Max, το οποίο εντάσσεται σε μια διευρυμένη και ανανεωμένη οικογένεια Proace, ως μέρος ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων. Εν τω μεταξύ, το Hilux Hybrid 48V φέρνει μια νέα… ηλεκτρισμένη επιλογή στο διαχρονικό pick-up της Toyota.

Μια εντυπωσιακή νέα μπροστινή σχεδίαση δίνει έμφαση στην εταιρική τα και δημιουργεί μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση, χάρη σε μια καθαρότερη επιφάνεια για το μπροστινό μέρος. Η πιο πρόσφατη τεχνολογία φωτισμού full LED και οι ζάντες αλουμινίου δημιουργούν μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση, ανάλογα με την ποιότητα επένδυσης.

Advertisement

Οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν νέα σχέδια στο τιμόνι και τον πιο πρόσφατο ενσωματωμένο εξοπλισμό, ανάλογα με το επίπεδό του, συμπεριλαμβανομένων πλήρως ψηφιακών οθονών και ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με ενσωματωμένη πλοήγηση, καθώς και ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay ή Android Auto.

Όλα τα οχήματα της οικογένειας Proace και Proace City προσφέρονται ως ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία (BEV), για μηδενικές εκπομπές ρύπων, χωρίς να θυσιάζεται η πρακτικότητα και η αξιοπιστία.

Advertisement

Toyota Proace Max

Ως το μεγαλύτερο όχημα στη σειρά Toyota Professional, το Proace Max βαρέως τύπου είναι διαθέσιμο σε έξι διαμορφώσεις, με δύο μεταξόνια, τρία μήκη και τρία ύψη για πολλαπλές επιλογές μεταφοράς φορτίου. Στις μεγαλύτερες προδιαγραφές του, το PROACE MAX Electric έχει την καλύτερη χωρητικότητα φορτίου στην κατηγορία του 17 m³.

Advertisement

Η φόρτωση και η εκφόρτωση είναι εύκολη χάρη στις πόρτες πλήρους ύψους και το πρακτικό τετράγωνο άνοιγμα, με χαμηλό κατώφλι για εύκολη πρόσβαση. Για πρώτη φορά σε Toyota, οι πόρτες ανοίγουν 270 μοίρες, μεγιστοποιώντας τον χώρο φόρτωσης στο πεζοδρόμιο και την πρόσβαση στην καμπίνα.

Η πιο πρόσφατη ηλεκτρική τεχνολογία μπαταρίας παρέχει την άνεση της οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων με την αυτονομία έως και 420 χιλιόμετρα (πρότυπο WTLP).

Η πλατφόρμα PROACE MAX οδηγεί το δρόμο και στις μετατροπές, με τα ασυμβίβαστα πρότυπα ποιότητας της Toyota στην καρδιά της. Διατίθεται σε διαμορφώσεις ανατρεπόμενου μονόδρομου ή τριών κατευθύνσεων, συμπεριλαμβανομένης της προαιρετικής διάταξης πλαισίου, πλατφόρμας και καμπίνας πληρώματος με δύο σειρές καθισμάτων.

Η σειρά Toyota Professional επεκτείνεται επίσης με την προσθήκη του νέου Hilux Hybrid 48V, το οποίο επωφελείται από τη βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και τη βελτιωμένη οδηγική απόδοση, ενισχύοντας περαιτέρω τις τρομερές δυνατότητες του pick-up εντός και εκτός δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Toyota έχει πουλήσει 30 φορές την Ελλάδα σε αυτοκίνητα
Η Toyota φέρνει την τεχνολογία steer-by-wire
Πως θα είναι το επόμενο Toyota GR Yaris