Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota ετοιμάζει ένα ακόμη πιο καυτό GR Yaris

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toyota ετοιμάζει ένα ακόμη πιο καυτό GR Yaris

ΝΕΑ

H Toyota ετοιμάζει ένα ακόμη πιο καυτό GR Yaris

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μερικά πρώτα teaser στοιχεία για δύο πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στο Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα πολλά concept cars που θα αποκαλύψει την ερχόμενη εβδομάδα η Toyota στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, θα υπάρχουν και δύο με την υπογραφή της Gazoo Racing.

Το ένα από αυτά θα είναι μια καυτή έκδοση του GR Yaris με τους Ιάπωνες να μας δίνουν μια πρώτη σκοτεινή εικόνα από την οποία μπορούμε να διακρίνουμε ένα πιο έντονο αεροδυναμικό body-kit, με μία απαγωγή αέρα στο καπό και πίσω μία -ενδεχομένως ρυθμιζόμενη- πτέρυγα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχεία στην ανακοίνωση της Toyota που μιλά για αναβαθμισμένη τετρακίνηση και κινητήρα. Πιθανότατα, ο τετρακύλινδρος 1.600άρης των 272 ίππων να έχει δεχθεί κάποια υβριδική υποβοήθηση συνδέοντας το GR Yaris με τα νέα υβριδικά αγωνιστικά που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα του WRC που ξεκινά το Μάρτιο.

Advertisement
Advertisement

Δίπλα στο μυστηριώδες GR Yaris θα φιγουράρει το GR GT3, ένα αγωνιστικό που θα έχει τεχνολογικές καταβολές από πρωταθλήματα τουρισμού που συμμετέχει η Supra. Πιθανότατα να πρόκειται για ένα αγωνιστικό GT3 ή παραπλήσιων προδιαγραφών που θα παρουσιαστεί δίπλα στο GR010 Hybrid, το «όπλο» της Toyota για το Le Mans.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε μέχρι τα αποκαλυπτήρια των δύο concept που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota «εκθρόνισε» την GM στις ΗΠΑ
Το καλοκαίρι το νέο Toyota Hilux GR SPORT
Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)