ΝΕΑ

H τιμή της νέας Toyota GR86 στην Ελλάδα

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H τιμή της νέας Toyota GR86 στην Ελλάδα

ΝΕΑ

H τιμή της νέας Toyota GR86 στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του coupe μοντέλου της Toyota, GR86, δίνει ένα νέο ενδιαφέρον σε μια κατηγορία που στην αγορά της Ελλάδας αφορά λίγους.

Advertisement

Η οικογένεια των GR μοντέλων της Toyota, αποκτά άλλο ένα μέλος με το λανσάρισμα και στην ελληνική αγορά του coupe GR86.

Το μικρό coupe της Toyota, στην πλέον δυναμική του έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα με τον χαρακτήρα του να είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά, δίνοντας έναν ακόμα λόγο για να δει κανείς το μοντέλο πιο «ζεστά». Με τις σύγχρονες «πινελιές» στην εμφάνισή του, το μοντέλο της Toyota απευθύνεται σε ένα πιο «παραδοσιακό» κοινό, που εκτιμά το coupe αμάξωμα, τον ατμοσφαιρικό δίλιτρο κινητήρα με τους 235 ίππους και την κίνηση στους τροχούς του πίσω άξονα, με τη «βοήθεια» και του μηχανικού μπλοκέ διαφορικού.

Advertisement

Η μετάδοση της ισχύος στους πίσω τροχούς, γίνεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, είτε χειροκίνητο, είτε αυτόματο. Το Toyota GR86 για τα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται 6,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 226 χλμ./ώρα (216 με το αυτόματο κιβώτιο). Η τιμή εκκίνησης για τη νέα Toyota GR86, είναι 52.810 ευρώ και φυσικά, το μοντέλο διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει το Toyota GR86 στην Ευρώπη;
Δημοπρασία για τη «γιαγιά» της Toyota GR Corolla (+video)
Πως ξεπερνά ο κινητήρας της Toyota GR Corolla τους 300 ίππους;

Advertisement

 

 

Advertisement