Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H σύντροφος του Ρονάλντο μας αποκαλύπτει το απίστευτο γκαράζ του (+video)

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H σύντροφος του Ρονάλντο μας αποκαλύπτει το απίστευτο γκαράζ του (+video)

ΝΕΑ

H σύντροφος του Ρονάλντο μας αποκαλύπτει το απίστευτο γκαράζ του (+video)

ΝΕΑ

“Πήγα με λεωφορείο και έφυγα με Bugatti” λέει η Georgina Rodriguez εξιστορώντας την μυθιστορηματική ζωή της δίπλα στον Ronaldo.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο προβάλλεται από τα τέλη Ιανουαρίου στο Netflix, η Georgina Rodriguez περιγράφει στο κοινό το όνειρο μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας που ζει εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στον CR7.

Το 28χρονο μοντέλο και infuencer εξηγεί πως άλλαξε η ζωή της μέσα σε μία νύχτα, όταν άρχισε να βγαίνει με τον Ronaldo, και από πωλήτρια σε κατάστημα του Gucci κατάφερε να φορά ότι πιο ακριβό υπάρχει στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με περιουσία που υπολογίζεται κοντά στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ, έχει στην κατοχή του δεκάδες πανάκριβα πράγματα, από απίστευτες βίλες έως δύο lear jets. Με την Georgina έχουν κάνει επίσης και τέσσερα παιδιά.

Advertisement
Advertisement

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix η Georgina περιγράφει διάφορες στιγμές της ζωής της δίπλα στον μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου. Και βεβαίως δεν ξεχνά να αναφερθεί και σε μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του, τα αυτοκίνητα.

Έτσι δεν παραλείπει να κάνει και ένα πέρασμα από το γκαράζ του Ronaldo το οποίο είναι ένα από τα πιο πληθωρικά σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Το πιο πρόσφατο σημαντικό απόκτημα ήταν μία Bugatti Centodieci, κόστους κοντά στα 8 εκατομμύρια. Στην βόλτα της Georgina βλέπουμε επίσης μία Bugatti Chiron, μία Ferrari 599 GTO, μία McLaren Senna, δύο Rolls Royce (μία Phantom Drophead και μία Cullinan), μία Bugatti Veyron, μία Mercedes-Benz SLS AMG, μία πορτοκαλί McLaren MP4-12C, μία Lamborghini Aventador, μία Mercedes AMG G 63 Brabus η οποία ήταν δώρο από την Georgina.

Advertisement

Yπάρχουν ακόμα να βρίσκονται μία ακόμα Ferrari, μία Mercedes-AMG GLE 63 και μία ακόμα Mercedes για καθημερινή χρήση.

Το ήδη πλήρες γκαράζ περιλαμβάνει ακόμα μερικά σπάνια αυτοκίνητα που τα έφαγε ακόμα και το μοντάζ του Netflix, όπως για παράδειγμα μία Bentley Flying Spur, μία Ferrari SP2, μία Lamborghini Urus και μία Aston Martin DBX μεταξύ άλλων. Παλιοζωή…

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τελος τα supercars για τον Ronaldo
Ο Ronaldo παίρνει την Bugatti του και πάει Μάντσεστερ…
Η κορυφαία Bugatti σύντομα στα χέρια του Ronaldo