Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Ronaldo παίρνει την Bugatti του και πάει Μάντσεστερ…

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ronaldo παίρνει την Bugatti του και πάει Μάντσεστερ…

ΝΕΑ

Ο Ronaldo παίρνει την Bugatti του και πάει Μάντσεστερ…

ΝΕΑ

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο μετακομίζει στην παλιά του ομάδα παίρνοντας μαζί του την συλλεκτική Bugatti Centodieci που απέκτησε στην Ιταλία…

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Το ποσό της μεταγραφής του φαίνεται να αγγίζει τα 28 εκατ. ευρώ.

Ο σούπερ σταρ του Ποδοσφαίρου λοιπόν επιστρέφει μετά από 12 χρόνια και είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μαζί του θα πάρει και τη νεοαποκτηθείσα Bugatti Centodieci.  Σημειώστε πως ο Ρονάλντο έχει στα χέρια του και μια Veyron και Chiron.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti Centodieci είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό μοντέλο, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα, ενώ θεωρείστε ότι είναι ήδη sold out. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται  επάνω στην Chiron, αλλά δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην εικονική EB 110, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1991, έχοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Είναι χαρακτηριστικά τα εμπρός φώτα τεχνολογίας LED, των οποίων το τελείωμα έχει το ρόλο αεροδυναμικού καναλιού, οι τετραπλές απολήξεις τοποθετημένες στον πίσω διαχύτη και οι εντυπωσιακές ζάντες.

Advertisement

Κάτω από το διάφανο κάλυμμα βρίσκεται τοποθετημένος ένας W16 κινητήρας 8,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει σε σχέση με την Chiron επιπλέον ισχύ που φτάνει τους 1.600 ίππους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξωφρενικές επιδόσεις. Σημειώστε, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, το 0-300 σε 13,1 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 400 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η συγκεκριμένη Bugatti Centodieci διαθέτει έναν ειδικό χρωματισμό, ανάλογο με τα επίσημα χρώματα της πρώην ομάδας του, Γιουβέντους (άσπρο-μαύρο). Να αναφέρουμε πως η τιμή του συγκεκριμένου αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά! (video)
Έλληνας παιχταράς με υπερ-αυτοκίνητο 1.000 ίππων!
Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Σωτήρη Κοντιζά – video