Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Rolls Royce των 600 χιλιάδων δολαρίων με χρυσό και διαμάντια

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Rolls Royce των 600 χιλιάδων δολαρίων με χρυσό και διαμάντια

ΝΕΑ

H Rolls Royce των 600 χιλιάδων δολαρίων με χρυσό και διαμάντια

ΝΕΑ

Η νέα Rolls-Royce του ράπερ Drake κόστισε 636.000 ευρώ (700.000 δολάρια) και αντί για το spirit of ecstasy έχει ως έμβλημα μία… χρυσή κουκουβάγια με διαμαντένια μάτια.

Advertisement
Advertisement

 

Για όσους δεν τον γνωρίζετε o Aubrey Drake Graham, είναι ο Καναδός ράπερ Drake. Μπήκε στην μουσική σκηνή το 2007 και από τότε λάμπει στην rap/ hip hop σκηνή και ως συνθέτης, ερμηνευτής αλλά και ως παραγωγός (με το ψευδώνυμο Champagne Papi). Επίσης έχει την δική του σειρά ρούχων, το δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο Beats Radio 1 και συνεργάζεται με την Apple Music. Όπως καταλαβαίνετε «λεφτά υπάρχουν» και ο Drake απέκτησε πρόσφατα μία (μοναδική) Rolls-Royce Phantom με την υπογραφή του Tony Bet, που είναι αποκλειστικός σχεδιαστής οχημάτων του Drake (ναι τόσα πολλά λεφτά υπάρχουν).

Advertisement
Advertisement

Φυσικά δεν πρόκειται για μία απλή Rolls αλλά για μία Mansory με το πακέτο εξοπλισμού Bushukan με διχρωμία (και 20 στρώματα βαφής). Όμως δεν είναι το χρώμα σαμπάνιας που κάνει την Rolls του Drake μοναδική αλλά το hood ornament (το διακοσμητικό στην μάσκα). Αντί για το κλασικό και συνηθισμένο «spirit of ecstasy» ο Tony Bet είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει το λογότυπο «OVO» της εταιρίας ρούχων του  Drake. Έτσι παράγγειλε στους κατασκευαστές κοσμημάτων Raffi Jewelers και στην εταιρία Hearts on Fire Diamond Company την χρυσή κουκουβάγια.

Αυτή η κουκουβάγια έχει μία διαμαντένια βάση γύρω από τα πόδια της, καθώς και δύο μεγάλα διαμάντια στη θέση των ματιών της. Το κοσμηματοπωλείο που δημιούργησε αυτό το «κόσμημα» έγραψε το όνομα του Drake στη βάση του και τοποθέτησαν δύο ακόμα διαμάντια ανάμεσα στο όνομά του και το OVO.

Advertisement

Όμορφο; Αυτό είναι υποκειμενικό. Ιδιαίτερο και ακριβό σίγουρα. Η «μάχη» του ξεχωριστού καλά κρατεί στις ΗΠΑ.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης 

Δοκιμάζουμε τη νέα Rolls-Royce Cullinan

Advertisement

Μοναδική σε όλα η Rolls-Royce Ghost Zenith

Σαμπανιέρα Rolls Royce με πόσο; (VIDEO)