Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαμπανιέρα Rolls Royce με πόσο; (VIDEO)

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαμπανιέρα Rolls Royce με πόσο; (VIDEO)

ΝΕΑ

Σαμπανιέρα Rolls Royce με πόσο; (VIDEO)

ΝΕΑ

Με κόστος που φτάνει τα 42.500€, η Rolls Royce προσφέρει μια φορητή σαμπανιέρα για όσους δεν μπορούν πουθενά χωρίς ποτό.

Advertisement
Advertisement

 

Κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ λιγότερο από μια δίλιτρη BMW X2 με 192 ίππους, αλλά κρατάει τη σαμπάνια δροσερή και τα συνοδευτικά εδέσματα ζεστά. Ο σκελετός της είναι από ανθρακόνημα, ενώ τα πορτάκια της από αλουμίνιο. Ολόκληρη είναι υπενδεδυμένη με ποιοτικό δέρμα, στο οποίο υπάρχει ανάγλυφο το έμβλημα της Rolls Royce. Στις δύο πλευρές υπάρχουν θήκες για τα μπουκάλια, ενώ κάτω από τη μεγάλη επιφάνεια αποκαλύπτονται οι χώροι για τα ποτήρια της σαμπάνιας και τα συνοδευτικά.

Advertisement
Advertisement

Οι αποθηκευτικοί χώροι της σαμπανιέρας είναι φωτιζόμενοι, ενώ φιλοξενούν και ένα σετ βαμβακερά πετσετάκια που έχουν και αυτά τη σχετική σήμανση (RR). Φυσικά, μια και μιλάμε για ένα προϊόν της Rolls Royce, της εταιρείας που ειδικεύεται στην εξατομίκευση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν μια μεγάλη βεντάλια επιλογών αναφορικά με τα χώματα και τις υφές των ποιοτικών δερμάτων που επενδύουν κάθε επιφάνεια. Παράλληλα, υπάρχουν και αρκετές επιλογές αναφορικά με τα μπολάκια για το σερβίρισμα των συνοδευτικών αλλά και το δοχείο για τη διατήρηση του χαβιαριού (30 gr), που πάει σετ με δύο κουταλάκια σερβιρίσματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο.