Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche γιορτάζει τα «20 χρόνια Cayenne» με ρετρό προτάσεις

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche γιορτάζει τα «20 χρόνια Cayenne» με ρετρό προτάσεις

ΝΕΑ

H Porsche γιορτάζει τα «20 χρόνια Cayenne» με ρετρό προτάσεις

ΝΕΑ

Η Porsche ανέθεσε σε δύο εισαγωγείς της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να παρουσιάσουν μια σειρά από ρετρό προτάσεις βασισμένες στην Cayenne πρώτης γενιάς για να γιορτάσει με τον τρόπο αυτό τα 20 χρόνια του μοντέλου στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η Cayenne με την εμφάνισή της στο παγκόσμιο αυτοκινητιστικό στερέωμα το 2003, άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα για την Porsche.

Ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή, οι εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου αλλά και η πρακτικότητα του μεγάλου πεντάθυρου αμαξώματος, έκανε το μοντέλο ιδιαίτερα δημοφιλές στην ευρύτερη περιοχή. Για τον εορτασμό της εξαιρετικής εμπορικής πορείας του μοντέλου, δύο εισαγωγείς της Porsche στην περιοχή προμηθεύτηκαν από τέσσερις Cayenne και έκαναν τις δικές τους, ξεχωριστές προτάσεις με ορισμένες επεμβάσεις στην αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Κάποια από τα 8 αυτοκίνητα, έχουν εξοπλιστεί με κιτ ανύψωσης, τροχούς εκτός δρόμου, καθώς και αποστάτες που τοποθετούν τους τροχούς στην άκρη του αμαξώματος, οριακά κάτω από το μεταλλικό τόξο των φτερών. Κάποια αυτοκίνητα έχουν προστατευτικές ποδιές για την κίνηση σε σκληρό έδαφος, σχάρες οροφής και εξοπλισμό κατασκήνωσης.

Τα οκτώ διαμορφωμένα Cayenne θα εκτεθούν μαζί με τους σύγχρονους απογόνους τους στο Icons of Porsche Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στις 26-27 Νοεμβρίου, μετά από το οποίο θα πουληθούν. Μάλιστα, από την Porsche επισημαίνουν πως η επιτυχία των διαμορφωμένων Cayenne είναι τέτοια, που ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τις νέες Porsche Boxster και Cayman
Δείτε το ντέρμπι ανάμεσα στη Ferrari SF90 και την Porsche 911 Turbo S (+video)
Tο Monster Truck πετάει πάνω από μια Porsche Taycan (+video)

 

Advertisement