Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Nissan ετοιμάζει το επόμενο Qashqai

Ελλάδα 6:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Nissan ετοιμάζει το επόμενο Qashqai

ΝΕΑ

H Nissan ετοιμάζει το επόμενο Qashqai

ΝΕΑ

Με φρέσκια αισθητική προσέγγιση, το επόμενο Qashqai μοιάζει να συνεχίζει το ύφος που είδαμε στο ηλεκτρικό Ariya και όπως φαίνεται θα είναι κοινό για τα μοντέλα της Nissan.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan δοκιμάζει το επόμενο Qashqai και οι πρώτες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, δείχνουν παρά το έντονο καμουφλάζ, την αισθητική πορεία που θα πάρει και ο διάδοχος του Ιαπωνικού best seller.

Το δημοφιλές crossover της Nissan φαίνεται να αλλάζει αρκετά την αισθητική προσέγγιση που είδαμε με τις δύο μέχρι τώρα γενιές του. Είναι το σημαντικότερο μοντέλο της γκάμας σε ότι έχει να κάνει με τις πωλήσεις σε πάρα πολλές χώρες και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η ευρεία διάθεση του ηλεκτρικού Ariya. Το καμουφλάζ αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό το να δούμε τις λεπτομέρειες πάνω στο αμάξωμα αλλά αυτό που φαίνεται είναι πως οι διαστάσεις θα παραμείνουν στα δεδομένα που έχει το υπάρχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τις γραμμές του αμαξώματος, το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως θα έχει πολλά στοιχεία από το νέο Juke, ενώ σε γενικές γραμμές προκύπτει σημαντική ομοιότητα και με το ηλεκτρικό Ariya, σε κλίμακα. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο, αναμένεται να είναι η CMF των Nissan X-Trail και Renault Kadjar.

Δείτε εδώ τις αποκλειστικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες και στοιχεία του νέου Nissan Qashqai

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζουν το νέο Qashqai, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη ήπια υβριδικών επιλογών και plug in, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, οι diesel επιλογές θα απουσιάζουν από τη γκάμα. Η κατασκευή του θα συνεχίσει να γίνεται στη Βρετανία, ενώ αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε περαιτέρω καθυστερήσεις λόγω COVID-19, το μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως και επισήμως μέχρι το τέλος του έτους.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Τα πάντα για το νέο Nissan Ariya (VIDEO)

Advertisement

Με υβριδική τεχνολογία το νέο Nissan Qashqai

Συγκριτικό: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 Vs Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS

 

Advertisement