Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για το Nissan Ariya (video)

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα για το Nissan Ariya (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για το Nissan Ariya (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Nissan προκάλεσε αίσθηση αποκαλύπτοντας την έκδοση παραγωγής του Ariya, ενός αμιγώς ηλεκτρικού crossover-coupe μεσαίων διαστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Και για να μας συστήσει το εντυπωσιακό μοντέλο που τελικά δεν διαφέρει και πολύ από το ομώνυμο πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, δημιούργησε το video που σας παραθέτουμε.

Μέσα σε 278 δευτερόλεπτα μοιράζεται όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το πρώτο μοντέλο παραγωγής που αντιπροσωπεύει τη νέα «εξηλεκτρισμένη» εταιρική ταυτότητα της Nissan, ανοίγοντας τον δρόμο προς μια νέα εποχή στην αυτοκίνηση, όπου η ηλεκτροκίνηση, η βελτιστοποιημένη μορφοποίηση της πλατφόρμας και η τεχνολογία AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) εκτός οχήματος, θα γίνουν στάνταρ.

Στο video εμφανίζονται ο επικεφαλής μηχανολόγος του project, Hikaru Nakajima, ο υπεύθυνος εξέλιξης Makoto Fukuda και ο επικεφαλής σχεδιασμού Giovanny Arroba. Και οι τρεις, τονίζουν αρετές του μοντέλου από τη δική τους οπτική γωνία.

Advertisement
Advertisement

Το Ariya κατασκευάζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Renault-Nissan-Mitsubishi, έχει μήκος 4.595 χλστ. και θα είναι διαθέσιμο με 4 διαφορετικές εκδοχές ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για το γεμάτο τεχνολογία, νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan και πατώντας play στο παρακάτω video, μπορείτε να απολαύσετε αυτή την ενδιαφέρουσα παρουσίαση…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ένα Nissan GT-R για χωμάτινες επιφάνειες (video)

Advertisement

Στη Βουλή η ηλεκτροκίνηση – Σημαντικές αλλαγές

O Elon Musk 7ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!