Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz GLC ετοιμάζεται πυρετωδώς

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Mercedes-Benz GLC ετοιμάζεται πυρετωδώς

ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz GLC ετοιμάζεται πυρετωδώς

ΝΕΑ

Σε ένα από τα τελευταία στάδια των δοκιμών πριν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου βρίσκεται η Mercedes GLC που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2022.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για δοκιμές στο Nurburgring προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Η επόμενη γενιά Mercedes GLC θα κυκλοφορήσει διεθνώς ως μοντέλο 2022 (2023 για τη Βόρεια Αμερική) και το πρωτότυπο των τελικών δοκιμών, έχει περάσει πάρα πολλούς μήνες στο απαιτητικό περιβάλλον της πίστας του Nurburgring. Στις νέες εικόνες του μοντέλου που έχουμε από την πίστα του Nurburgring αλλά και από δρόμους κοντά στο εργοστάσιο της Mercedes, φαίνεται πως το νέο μοντέλο θα έχει λίγο διαφορετικά φώτα ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα «δικαιώνει» τις προβλέψεις του Schulte που έχουμε δει πρόσφατα να έχουν αποδοθεί σε ψηφιακό σκίτσο. Αυτό που βλέπουμε μοιάζει να μεγαλώσει σε διαστάσεις, τόσο στο αμάξωμα, όσο και σε επίπεδο μεταξονίου, κάτι που θα επιφέρει βελτιώσεις στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.  Από τα πρωτότυπα των δοκιμών έχουμε διακρίνει δύο διαφορετικές εκδόσεις για τη μάσκα του αυτοκινήτου (μια με κάθετες γρίλιες και μια με οριζόντιες) που προφανώς αφορούν διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού.

Με βάση την ίδια πλατφόρμα με τη νέα C-Class, περιμένουμε να δούμε κάτω από το εμπρός καπό έναν τετρακύλινδρο κινητήρα με turbo που θα αποδίδει 259 ίππους και ροπή 400 Nm. Στα πρότυπα της C-Class περιμένουμε να είναι και το εσωτερικό της νέας CLC, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία που να μας δίνει κάποια σχετική πληροφορία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Mercedes SL: Όλα όσα γνωρίζουμε
Δοκιμή: Mercedes-Benz C 200
VW στην F1 με αρωγό τη Mercedes;

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement