Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της BMW εξελίσσουν την καινούργια M5 και κάποιοι προσπαθούν να μαντέψουν την εμφάνισή της.

Advertisement
Advertisement

Τα έντονα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα με τα οποία η BMW κάνει δοκιμές εξέλιξης στην νέα M5 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συχνότερα στην περιοχή και την πίστα του Nürburgring-Nordschleife.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της καινούργιας Σειράς 5, όπως και της αμιγώς ηλεκτροκίνητης i5, στη γερμανική εταιρεία έχουν ξεκινήσει την εξέλιξη της κορυφαίας εκδοχής της, αναφορικά με την απόδοση και τις επιδόσεις.

Οι πληροφορίες για το αμάξωμα της νέας M5 είναι σχετικά λίγες και το καμουφλάζ των πρωτότυπων οχημάτων δεν επιτρέπει να αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειές του.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, ο «X-Tomi» ο οποίος ειδικεύεται στη δημιουργία εικαστικών αποτυπώσεων των καινούργιων αυτοκινήτων, παρουσίασε το πως φαντάζεται ότι θα μοιάζει το νέο μοντέλο της BMW, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων (αρχική φωτογραφία).

Σύμφωνα με τη δημιουργία του, η μάσκα του αυτοκινήτου είναι ευρεία και η συνέχεια της προς τον προφυλακτήρα σχηματίζει μια κυματοειδή μορφοποίηση. Χαμηλά στο κέντρο αυτού είναι οι αισθητήρες ραντάρ του συστήματος προειδοποίησης και ενημέρωσης του οδηγού και στις άκρες του οι αεραγωγοί.

Nέα BMW Σειρά i5,

Το καπό θυμίζει αυτό της M4 και οι θόλοι των τροχών είναι πιο εκτεταμένοι από αυτούς της Σειράς 5. Οι τροχοί του είναι μεγαλύτερης διάστασης και το σύστημα πέδησης δείχνει ενισχυμένο και ανάλογο της περίστασης.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του, η BMW δεν επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Το αναμενόμενο είναι να διαθέτει αυτόν της XM. Θυμίζουμε ότι το SUV μοντέλο έχει υβριδικής διάταξης σύστημα το οποίο αποτελείται από τον χωρητικότητας 4,4 λίτρων V8 twin-turbo που αποδίδει 489 ίππους και ένα ηλεκτροκινητήρα 197 ίππων. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του είναι 653 ίπποι και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή φτάνει τα 800 Nm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές της νέας ΒΜW Σειράς 5 στην Ελλάδα
Τα εντυπωσιακά νέα χρώματα των BMW – Πού θα τα δούμε;
Οι BMW ομορφαίνουν ξανά…

Advertisement