Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H MG ξεκίνησε ιδανικά στην Ελλάδα

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H MG ξεκίνησε ιδανικά στην Ελλάδα

ΝΕΑ

H MG ξεκίνησε ιδανικά στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η MG επανεμφανίστηκε επίσημα στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο δημιουργώντας αίσθηση με τα μοντέλα της. Η δυναμική της εταιρείας φάνηκε ήδη από τον πρώτο μήνα.

Advertisement
Advertisement

Η MG  και τα μοντέλα της μάλλον έλειπαν από την ελληνική αγορά. Αυτό φάνηκε από την αντίδραση των φίλων της βρετανικής εταιρείας στη χώρα μας -και όχι μόνο αυτών- από τη στιγμή που άρχισε ξανά η αντιπροσώπευσή της.

Ως μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η MG ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο την παρουσία της στην Ελλάδα, χάρη και στο “βαρύ” της όνομα που οφείλεται στην ιστορία αλλά και στα ιδιαίτερα μοντέλα της.

Τα αποτελέσματα του πρώτου πλήρους ημερολογιακού μήνα
Τα μοντέλα της MG Motor που είναι διαθέσιμα στη χώρα μας δημιουργούν μια γκάμα η οποία καλύπτει τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγορά καθώς και όλο το φάσμα των τεχνολογικών και μεταφορικών αναγκών όσων θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Στο τέλος Οκτωβρίου συμπληρώθηκε (ημερολογιακά) ένας πλήρης μήνας εμπορικής παρουσίας της εταιρείας στη χώρα μας, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να γίνει μια πρώτη καταγραφή στις πωλήσεις της.

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Παρά το ελάχιστο χρονικό διάστημα, η ελληνική αντιπροσωπεία της MG ταξινόμησε σε αυτό 199 αυτοκίνητα τα οποία αντιστοιχούν σε μερίδιο αγοράς της τάξης του 1,8%. Από αυτά, τα 81 αφορούσαν σε πωλήσεις λιανικής (μερίδιο 1,5%).

Advertisement

Ο συνολικός αριθμός τους ήταν αρκετός για να κατατάξει την εταιρεία στην πρώτη εικοσάδα της αντίστοιχης λίστας. Αναφορικά με τα διαθέσιμα μοντέλα, το ZS κατετάγη στην ένατη θέση στο σύνολο της αγοράς, σημειώνοντας ποσοστό 4,8%. Στη αγορά των εταιρικών πωλήσεων το SUV ήταν στην έκτη θέση της αντίστοιχης λίστας, με μερίδιο 6,8%.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, δηλαδή το MG4, το ZS EV και το MG5 EV, οι πωλήσεις τους τον πρώτο πλήρη μήνα της εμπορικής παρουσίας της εταιρείας στη χώρα μας έφτασαν το 5,3% επί των συνολικών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τέλος, σε σχέση με τις ημέρες του Σεπτέμβριου, η ποσοστιαία αύξηση των ταξινομήσεων τον Οκτώβριο αυξήθηκαν κατά 11%, όπως ανακοινώθηκε. Θυμίζουμε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει εργοστασιακή εγγύηση επτά ετών ή 160.000 χλμ. σε όλα τα μοντέλα της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜG ZS: Ταράζει τα νερά με κορυφαίο value for money
Το νέο MG4 θα κυριαρχήσει στα ηλεκτρικά
MG Cyberster: Ο οδηγικός πόθος έχει ονοματεπώνυμο